Sayfa 210 / 367 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
6,271 ile 6,300 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnter dün Catania'yı 45 dakika 10 kişi oynadığı maçta yeni transferi Quaresma'nın ve Catania'lı oyuncunun kendi kalesine attığı golle 2-1 yendi.

Bugünde saat 16:00 Milan'ın lige iyi bir başlangıç yapan Lazio ile maçı var.NtvSpor canlı veriyor.Bakalım bizimkiler Bologna yenilgisi sonrasında ne yapacaklar.Kolay maç olmayacak ama galibiyet almamız lazım..
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Inter Zlatan'ın ilk hafta topu elle indirip attığı golden sonra bu haftada çizgiyi geçmeyen topun gol oluşuyla ikide iki yaptı.Tamam bu yeni birşey değil ama yeni ve eğlenceli olan birşey daha var.

Inter taraftarlarının haklılıklarını savunmak için ortaya çıkardıkları bir resim insanın yüzünü güldürmeye yetiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Özgür görmüyormusun yahu çizgiyi geçmiş işte yoksa benmi yanlış görüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Resim ps falan mı? ona mı gülelim yoksa top resmen gecmiş.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Özgür görmüyormusun yahu çizgiyi geçmiş işte yoksa benmi yanlış görüyorum
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Resim ps falan mı? ona mı gülelim yoksa top resmen gecmiş.
    Resim kendi imalatları ama ilkokul seviyesinde bir çalışma bile olmamış.Pozisyonunda içinde bulunan oyuncular makaslanmış,top kalenin içine yerleştirilmiş.Seyircilerin komik görüntüsünden bile anlayabilirsiniz.

Pozisyon burada
    http://www.d1g.com/video/show/?id=2279811

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harbi ya Bu resmi ciddi ciddi kanıt olarak mı göstermişler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Milan böyle devam ederse küme düşer gibi geliyor bana. En azından Ancelotti'nin gitme sebebi olur.
    (/s)

ancelottinin fazla kalacağını sanmıyorum...kan değişikliği kaçınılmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

resmen gerçekten komik olmuş

Ama bu pozisyon için buradan yorum yapmak dogru olmaz ama bana gol gibi geldi. Çünkü yere bastıgı ayagı çizginin içinde ve uzaıp topu aldıgında elleri ayagına göre daha ilerde gibi geldi bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan yine yeniliyor. Genoa:1-0:Milan dk57...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Abbiati Mutlak Golü Kurtardı ...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Penaltıdan Mİlito 2-0 yaptı..Dk 90..

diego militooooo 2-0 önde genoa....ancelotti istifaaa

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bitti..
    Genoa: 2 Milan: 0

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok kötü bir başlangıç.2 maçta 2 mağlubiyet.En azından Bologna karşısında iyi oyun vardı.Bu maçta en tehlikeli pozisyonlar 80'den sonra geldi.Genoa bugün daha iyi olan taraftı.Hem savunmada hem hücumda çok iyiydiler.Milito ve Gasbarroni en iyilerdi Genoa adına bugün.Milan umarım böyle devam etmez.Gerçekten hüsran oldu bu 2 mağlubiyet.Sezon başında Ancelotti hakkında fikirlerim o kadar kötü değildi ama yeni transferlere rağmen geçen seneden fazla bir fark yok şimdilik.Böyle giderse Ancelotti yolcu..Umarım düzelir takım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Milan hiç iyi gitmiyor.Toparlanması lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tamam belki Berlusconi kovamıyor, bari Ancelotti istifa ederek erdemliğini göstersin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ancelotti gitsin artık yahu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haydaa yine mi yenildik.

Ancelotti git artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Milan küme düşmese bari

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı izlerken uykudan gözümü açamadım bu kadar sıkıcı ve berbat maçmı olur. Hala daha Ancelotti saçmalıkları izliyoruz. Yahu bu takımda Favalli-Ambrossi-İnzaghi ne işi var daha ? Jankulovski - Pato - Seedorf gibi atak oyuncular varken 3 çakılı defans onların önünde 3 defansif ortasahayla oynamak ne kadar akıl karı gördük bu akşam. Geçen hafta Seedorf varken daha yaratıcıydı Milan. Bu hafta Kaka-Ronaldinho oynuyo koy kardeşim Sheva'nın yanına Patoyu. 2. yarı başlıyo Sheva çıkıyo Borriello giriyo. Bu adam ne zamandan beri Milan'ın forveti oldu allah aşkına 2 yıl önce 1 gol bile atamayan yeteneksiz şimdi Milanda kurtarıcı olarak oyuna alınıyo.

Kovamıyolar bari biri şunu silah zoruyla falan istifa ettirsin bu kadar berbat oyun görmedim ben hayatımda

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

R10 tuvalete kilitlesin Ancelotti'yi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Vallahi ben daha iyi yönetiyordum Milan'ı birde üstüne Ronaldinho geldi. Ancelotti işi bilmiyorum diyorum ben hazırım göreve diye.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ancelotti bakalım ne yapacak elinde o kadar çok forvet var ki kim yedek kalsa yazık olur.ronaldinho,sheve,pato,inzaghi,boriello ve hatta kakayıda forve sayıyorum eder sana 6 forvet ne yapcak bilmiyorum patoyu yedek oturtuyo orta sahada 3 defansif orta saha ile oynuyo bi bişeler yapıyo ama olumlu bişe olmuyo.
    benim düşüncem 2 dafansif orta saha önünde ronaldino ve kaka illerde pato ve sheva ile oynasın başka yapacağı bişe yok ancelotti beyfendinin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    ancelotti bakalım ne yapacak elinde o kadar çok forvet var ki kim yedek kalsa yazık olur.ronaldinho,sheve,pato,inzaghi,boriello ve hatta kakayıda forve sayıyorum eder sana 6 forvet ne yapcak bilmiyorum patoyu yedek oturtuyo orta sahada 3 defansif orta saha ile oynuyo bi bişeler yapıyo ama olumlu bişe olmuyo.
    benim düşüncem 2 dafansif orta saha önünde ronaldino ve kaka illerde pato ve sheva ile oynasın başka yapacağı bişe yok ancelotti beyfendinin

Kaka'nın neresi forvet ? AMC adam.AMRLC Ronaldinho. Fakat böyle tek Amr veya Aml olmaz.O yüzden çift Amc olur.R10 ve Kaka.Arkada iki DM veya Mc.İlerde çift forvet.Kanatlardan organizasyonlar çok az olur.Rakiplerde koridorda koşar gibi tüm maç boyunca gider gelirler.Ancelotti'ninde işi zor.Bunları yazarken şimdi anladım

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Kaka'nın neresi forvet ? AMC adam.AMRLC Ronaldinho. Fakat böyle tek Amr veya Aml olmaz.O yüzden çift Amc olur.R10 ve Kaka.Arkada iki DM veya Mc.İlerde çift forvet.Kanatlardan organizasyonlar çok az olur.Rakiplerde koridorda koşar gibi tüm maç boyunca gider gelirler.Ancelotti'ninde işi zor.Bunları yazarken şimdi anladım
    kakanın neresi forvet diyosun ozaman sen santrofor ile forvetin arasındaki farkıda bilmiyosundur ronaldinho ve kaka forvettir forvet oynayabilirler.yani yüzü kaleye dönük topla hızlı dripling yapabilen şut çekebilen adamlara forvet denir misal seedorf forvet değildir klasik orta sahadır bir örnek daha messi forvettir totti de forvettir.trezegeut,crespo gibi hava toplarına hakim assist özeliği olan iyi top saklayan teknikleri iyi olmayan dripling yapamayan futbolculara santrofor denir.sen futbol manager ile karıştırdın.
    son olarak geçen seneni büyük bölümünde milan tek santrofor oynadı ileride tek inzaghi yada gilardino arkasında kim vardı kaka forvet kaka ok

ronaldo ronaldodur.

ah be nedved o kupayı senin ellerinde görmeyi o kadar çok isterimki..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İtalyan II Giorno Gazetesi 2008-09 sezonu sonrası Ancelotti'nin yerine Wenger, van Basten veya Rijkaard'ın gelebileceğini yazdı.

Önce Ancelotti bir gitsin de...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Wenger'i ve Rijkaard'ı Milan'ın başında görmeyi çok isterim.Bu sezon katlanıcaz artık Ancelotti'ye.Başka çare yok.

Mesaj Yetkileri