malik fathi güzel transfer iyi gidiyorsun başarılar ligde zorlanmazsın zaten şampiyonlar liginde başarılar
Mustafa Sarp cidden işine yarayacaktır. Özellikle uzun şut çektirebilirsin...
Sentugo.
FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUP 3. MACI
TSL 18. HAFTA
FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUP SON MACI
TSL 19. HAFTA
TSL 20. HAFTA
FORTİS TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İLK MACI
TSL 21. HAFTA
TSL 22. HAFTA
FORTİS TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İKİNCİ MAC
Gercekten cok kötü bir sezon geciriyoruz ŞL den sonra bide Fortis Türkiye kupasından da elendim. Sadece lig kaldı en azından ligde sampiyon olup bi nevi üzerimizdeki baskıyı ve tecrübesiz imajını kaldırmak istiyoruz seneye iki tane büyük yıldızı satmayı planlıyorum ve isimlerini de acıklıyorum
ALEX DE SOUZA
DANİEL GÜİZA
Sizce ne yapayım?
TariboWest
size bir sorum olcak ben 10 tane lig actm ve ligin sonuna geldiğimiz su günlerde pc cok kasıyo bide cok gürültülü calısyo neden olur acaba 1.5 gb ram var
TariboWest
bence alex dursun çünki onun ayarında bi oyun kurucu baya pahalı ama guizayı satabilirsin ligde şampiyon olursun büyük ihtimal başarılar...
Alex'i de Guiza'yı da sat derim. Alex yaşlanıyor artık.. Guiza'nın da bonservisi baya iyi.. Onların yerine daha iyi oyuncular alabilirsin..
Tr Kupasından elemen kötü olmuş..
Ligte şampiyon olursun zaten, o kolay.
Sentugo.
TSL 23-28. HAFTA
TSL 29-31. HAFTA
TSL 31. HAFTA PUAN DURUMU
İçimizde burukluk da olsa şampiyonlugun zevkini yasamaktayız. İyi bir sezon gecirmedik ama lig en azından teselli etti. Seneye cok ii bir takım kurucam oyuncu alcam ama ucuz yıldızları satcam takım olcam Alex e teklif yok ama Güiza ya ii teklifler var önermek istediğiniz Türk oyuncu varsa yorumlarınızda paylasın lütfen
TariboWest
Forvet Hattında Sanırım Mehmet Yıldız bonservissiz kalıyordu bu sene.. Yani Guiza'yı satarsan sana pek bir şey kaybettirmez. Bana 3. sezonda toplamda tam 57 gol attı. Ya da 58. Gerçi hiç sakatlanmadı, 9 tanesi penaltıdan ve büyük kısmı kornerden ön direk kombinasyonu ile geldi.. Guiza'dan iyi Türk Forvet diyeceksen Nihat ve gelecekte iyi olacak yıldızlar var.. Sercan Yıldırım, Batuhan, Yaser, Özgürcan hatta Sultan Cem (eğer oynatırsan, sabır gerektirebilir) Aslında İlhan Parlak diye bir oyuncun var senin..
Ortasaha hattında Kazım'ın formunu bilemicem ama sana pek yeterli gelmiyordur. Sana önerebileceğim Türk kanatlarından biri Aydın Yılmaz. Ama bu oyuncu Kazım gibi yani içeri az giriyor ama girdiğinde gol ile bitiriyor.. Yattara'da türk.. Ama Mehmet Topuz bu bölgeyi çok iyi kapatır ama bonservis sorunu yaşayabilirsin.
Sol kanatta Eren Albayrak (bursa'dan biliyorum ben) Tam istediğin özellikte. Özellikleri pek iyi gözükmüyor ama sen alırsan ki ucuzdur, sol kanatta hayatta sorun yaşamazsın.
Dm olarak Banega var diyorlarBen olsam Barrusso'yu alırdım çünkü uzun şut'u 20! Güçlü hemde.. Çok kaliteli bir oyuncu olarak yapmışlar...
Defans hattında sol bekte bir sıkıntı yaşayabilirsin eğer iyi bir sol bek bulursan bana da söyle![]()
Sentugo.
SEZON SONU DEGERLENDİRMESİ
TÜRKCELL SÜPER LİG:ŞAMPİYON
FORTİS TÜRKİYE KUPASI:CEYREK FİNAL
ŞAMPİYONLAR LİGİ:GRUPTAN CIKAMADIK(4. OLDUK)
Evet bu sene böyle gecti 30 milyon euro batık durumdayız kime teklif gelse aziz yıldırım kabul ediyor. Bu sene transfer yapmayı düsünmüyorum. Her oyuncumuz satılık durumda yeni sezonla ilgili bilgiler ve transferler yakında sizlerle olacak...
TariboWest
kardeş sistemin tutmadıysa önerebilirim şu anda clde çeyrek final 29. haftada şampiyonluk ve 2 brb 0mağ. war (Ayserb Datada Semihi Tavsiye Ederim)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Aziz Yılıdrım FB TV de herseye acıklık getiriyor:
Evet arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Bu son zamanlarda üstümüze cok gelindi bunun nedeni satılan oyunculardı ama finansal olarak batmak üzereydik. O yüzden takımın yarısını sattım. Bizzat ben sattım. Teknik direktörümüz 2 tane oyuncuyu istemediğini acıkladı. İsimleri de vericem ama biraz bekleyeceksiniz..
Aziz Yıldırım:Simdi benim sattıgım oyuncuları söleyim size
Emre Belözoglu
Emre yi sattım neden sattım ben satarım arkadas bana dediki ben gitmek istiyorum ben de teknik direktörümüz Ümit Boğa ya sormadan Emre yi 13 milyon euro ya Palermoya sattım. Daha sonra sırayla
Edu Dracena
6.75 milyon euro ya Juventus a verdim
Daniel Güiza
Güiza haberlerde sigara ile yakalanıp bu kadar olayın büyütülmesine cok üzüldüğü için eşinin de baskısıyla ülkesine geri dönmek istedi. Ben ikna etmek istedim ama dinlemedi. O da böle gitti.
Teknik direktörümüz ise bu ismini verecegim oyuncuları istemedi.
Alex De Souza
Alex i bir yıllıgna Celtaya kiraladık.
Roberto Carlos
Carlos Cagliari ye kiralandı.
Mateja Kezman
Mateja ile konustum dedim aslanım sen neden Fransdayken arkamdan konustun. Dedi baskanım affet beni bırak gideyim. Ben acımam arkadasım dedim ama içim elvermedi Bologna ya kiraya yolladım.
Aldıgımız oyuncular ise Malik Fathi ve Trabzon dan genc kardesimiz Ferhat... Böylece bütce güzelleşti. 30 milyon zararımız vardı. su an gelir 22 milyon euroya cıktı. Eger sampiyonlar ligine alırsak eski zenginiliğime kavusacagımızı düsünüyorum.
Evet simdi sorularınız varsa sorabilrsiniz.
Muhabir:Efendim bu oyuncuların gitme nedenlerinin bu olmadıgı söyleniyor. Siz kulübün finansını düzeltmek için sattıgınız söyleniyor ne diyeceksiniz?
Aziz Yıldırım:Hyr. Hersey anlattıgım gibi...
Muhabir:Peki Ümit Boğa ile aranızın acıldıgı söyleniyor. Bunun gerceklik payı varmı?
Aziz Yıldırım:Evet öyle bir hadise oldu. Ama toplantı yaptık sadece tasnferleri tartıstık o bana Emre ve Edu Dracena ya ihtiyacı oldugunu söyleişti. sağolsun ben de finansal olarak sıkıntıdayız deyince hic transfer istemedi ucuz isimlerle kapattık transfer dönemini...
Benim söyleyeceklerim bu kadar hrkese ii günler....
TariboWest
Sonuçlar güzel..Başarılar.
Finansın çökmes, Kötü olmuş..Bu szeon tr kupası ve ligi kazanacağını düşünüyorum ama Cl'de bu kadro ile pek birşey yapamazsın kanımca ..
ben bu sene bütün kupalara talibim bak ilk 11 i söleyim sana gecn oyuncularımla bile büyük iş basarabilrim.
1-Volkan Demirel
2-Gökhan Gönül
3-Önder Turacı
4-Diego Lugano
5-Malik Fathi
6-Maldonado
7-Gökhan İnler
8-Onur Kaya
9-Deivid
10-Colin Kazım Richards
11-Semih Şentürk
TariboWest
iyi bir 11in var yıldızlarını göndermişsin bakalın yeni sezonda neler olacak
Kaleci transferi yapmayacakmısın ? Volkan'ı iyi bir fiyata satabilirsin.. Daha iyi kaleciler var. Bir de Önder Turacı yerine daha iyi bir defans olabilir aslında
Sentugo.
Abi benim anlamadığım Fener bu duruma nasıl düştüğü ? Yani fener dediğin paralı olmalı![]()
Neyse bu kadroda kötü değil zaten. Seni her türlü şampiyon yapar
Sentugo.
bak şimdi sentugo ben transferleri yaptım kulüp zarardaydı sonra ne olduysa bu borc artmaya basladı en son 33 milyon euroya cıktı aziz yıldırım bi futbolcuya düsük para versende kabul eder duruma geldi yıldızları mı o yüzden kaybettim birazdan ss leri koyucam satn 2-3 mac oynadım simdi ise 22 milyon euro kardayım transfer de yapmadım ya bu sene sonunda ŞL ile beraber 50 milyonu bulursa işte o zaman cok zengin bi klüp oluruz mecburdum oyuncu almamaya yoksa lugano yu da kaybedecektim. lugano ya 4 milyon teklif geliyo aziz yıldırım hemen kabul ediyo o durumdaydık simdi ise süper durumdayız ama takım cok ii oynuyor diyemem biraz zaman lazım
TariboWest
arkadaslar acil cevaplazım kayıtlı oyunu yüklemiyo ilk defa basıma geldi nasıl kurtarcam save dosyasını
TariboWest
ya bi arkadaş kurtarmıştı galiba ama kimdi unuttum forumda :S bende bilmiom walla ümit kardeşim inşallah bilen biri vardır
evet arkadaslar elden bişey gelmez ne yazıkki kariyer bitmiştir yöneticilerden kariyerin kapatılmasını istiyorum
TariboWest
abi bir önceki save'den başlayabilme olanağın vardı diye biliyorum ben..
Sentugo.
Kardeşim oyunun şöyle bir özelliği var, eğer bir sorun çıkarsa otomatik olarak kendi kaydediyor bir önceki save'i. Yani mesela load yerini açtığında
uzuninceyolfb --> ise senin save dosyanın adı, onun altında
uzuninceyolfb (Backup) diye bir save daha olması lazım..
Bir resimle gösterecek olursam..
![]()
Sentugo.
kariyer yapan arkadaşlar her zaman bi save yedeğiniz bulunsun atın yedek save yi usb yi bişi olursa ordan devam edersiniz...