Sen Msn Adresimi Ekle Öyle Gel![]()
Sen Msn Adresimi Ekle Öyle Gel![]()
Selamlar muhabbet güzelmişZehra'ya gelince sana çok aşırı ilgi gösteriyorsa veya hiç ilgi göstermiyorsa o kız sana aşık demektir kesin
![]()
Last edited by Bekq : 20.Eylül.2008 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oLm bu zehra sakız oLdu![]()
Deniz Katılıcaksan Anlatman Gereken Bir Kız Olmalı Yoksa İçeri ALmıyoruz![]()
Evet buraya girmek için Sevdiğin biri olmalı.![]()
Önüne geLeni sevme ama![]()
Pek kız meseleleriyle aram yoktur ama kızlardan bi sürü arkadaşım vardır desem![]()
Olmaz Deniz..![]()
O Konuda Esneklik Gösteriyoruz Merak Etme Güzel Olan Bir Arkadaşını Betimleyebilirsin Burda![]()
![]()
Benimde kızlarla pek aram yok ya
Bu dakikadan sonra oLacak kardeşim![]()
Kızlarla aram benimde iyi değildi.Ne olduysa bu sene oldu.Birşeyler oldu bana ve artık kızlardan hiç korkmuyorum.![]()
KızLar adam mı yiyor ya neyinden korkuyorsun onLar senden korksun gerçi korkarLarsa yanına yanaşırLarmı biLemem![]()
Ya işte korkuyordum ya ters bişe sölerler diye.Ama bu sene kızdan tokat yediğim halde hiç korkmuyorum.![]()
nasıL oLdu o iş ?Neyse peder geLdi ben kaçtımm xD
Ya bilmiyorum kızlar güzel değil bence saçlarını başlarını yapınca güzel oluyorlarAma şunu söyleyeyim makyajlı kızları sevmem
Ben Altyapıdan Yetiştim Uzun Zamandır Kızlarla Aram VarFutbolda Mourinho Kızlarda Eralp Diceksiniz Arkadaşlar
Taktiklerim İyidir
![]()
![]()
Bir Pamela,Bir LORİNA güzel değilmieralp iyi tanır Lorina'yı
Gröüşürüz Abdullah
Zehra ile makyaj konusunu konuştuk.Dedimki sen hiç makyaj yapmıyorsun ama bu halin daha güzel sakın yapma dedim.Oda"zaten makyajsız halim daha güzel"dedi.![]()
Bu sohbet Zehra'dan Pamela'ya geldi olacak iş değil![]()
Zehra bitmez.Ben buna izin vermem.
Anca Merve Sevi'ye döner.Oda zaten binevî Zehra.
![]()
Bana da Aşık bi Kız var Ama sigara içiyor ya..![]()
![]()
Noluyor yahu![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kafe Şenleniyor Eren AbiYa Bu Arada Benim Bi Kız Bulmam Lazım Yahu Canım Sıkıldı
![]()
Eralp olum Gökçe'ye kapak at.![]()
Sana kızmı yok eralp