1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Crash Dumps hatası çözümü (1. mesajı okuyun)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Bu illet hastalıktan kurtulmanın yolu:

- 8.0.1 yamasını yüklemeniz gerekli. Zaten sanırım sadece 8.0 versiyonunda bu hata çıkıyor. (eğer 801 versiyonunda da bu hatayı alıyorsanız aşağıdakini yapmanız yeterli)

- yükledikten sonra, belgelerim\sports interactive\football manager 2008 klasöründeki "crash dumps" klasörünü silin.

yapılacaklar bu kadar.

ben test ettim. 5 aralık 2009 da almıştım hatayı. şu an 11 nisan 2010'dayım. şu zamana kadar bir hata almadım.

Arkadas bende crash dumps hatası verdi ve oy un kapandı sizinde dediginiz gibi 8.0.1 yamasını yukledim pc ye ve bana bu sefer oyun acıldıktan sonra su hatayı verdi " Korsana Karsı Uyalım Uymanayanları Uyaralım" Diyo o hatasa CD takın diyo cd taktıgımda aynı hatayı veriyo bu hatayı nasıl duzetebilirim ...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by ftahtakale View Post
    Arkadas bende crash dumps hatası verdi ve oy un kapandı sizinde dediginiz gibi 8.0.1 yamasını yukledim pc ye ve bana bu sefer oyun acıldıktan sonra su hatayı verdi " Korsana Karsı Uyalım Uymanayanları Uyaralım" Diyo o hatasa CD takın diyo cd taktıgımda aynı hatayı veriyo bu hatayı nasıl duzetebilirim ...
    İllegal içerik hakkında paylaşım yasaktır.

Mesaj Yetkileri