evet muhteşem bir lilk sezonun ardından iyi geçmesi dileğimizle ikinci sezona başlangıcı yaptık. sezondan beklentiler büyük. artık şampiyonlar ligindeyis daha ciddi rakipler ve daha büyük paralar var ortada. kariyer yapmak içinde önümde büyük bir yol var. bunlar beni heyecanlandırıyordu ve robinhonun yokluğunu nasıl doldururus diye kara kara düşünmeye başladım.
interden jimenez,alex teixeira genç ve geleceğe yönelik geleceğin ronaldinhosunu aldık, vanden borre kompany le uyum sağlar ve güzel bir defansa sahip olmak için aldım. Nedum Orunha yı oynatıyorum şu anda ama ilerde vanden e dönerim büyük ihtimallen. Ze castro diğer alternetifleri büyük balıklar yuttuğu için geçen yıl bizde kiralık olan oyuncuyu renklerimize bağladık. buraya kadar durgun duk taraftar robinhoya karşılık bir oyuncu istiyordu. yıldız bir oyuncu çok oyuncuyla görüştük kimse gelmek istemedi yada büyük balıklar tarafından akılları çelindi. ve bomba
frank ribery transferin son günlerinde imzayı attı. finanstan sorumlu yönetici forma satışlarında bu imzayla gözle görülür bir artış olduğunu söyledi.
ilk maçta ligin yeni ekibi karşısında erken yediğimiz golle zorlandık biras.ama oyun disiplini bu yıl bizim nerede bitireceğimizin göstergesi olacak diye yorum yapıyordu Tekin maç sonu basın toplantısında.
ikinci maçta premier ligin iyi takımlarından aston villaya karşı yine ilk golü kalemizde görüyoruz ama direniyorduk. ve mütiş bir oyunla galip geliyorduk.
liverpool maçları hep güzel geçmişti geçen sezon ama mütiş bir başlangıç yaptılar bizde iyi oynadık söylenemez ama yinede pozisyonları bulan taraftık oyana hakim olan şut vuran şutlarda isabet alan bizdik ama işte futbol tabela oyunu diil.
tesadüfmü yoksa alışkanlıkmı oldu ama gene kalemizde golü yiyorduk. bu önemli takımlara karşı oynerken bize sorun oluşturabilirdi bu sorunuz çözmemiz gerekiyordu. ama golcülerimiz durmuyordu. mesai onlar için bitmemişti.
işte süper oyun ve geçen yıl ligde bize kötü bir başlangıç yaptıran zengin çocuklarına (ki bizde artık öyleyiz) önemli bir ders veriyorduk süper oyun huntelar ve bojinovun resitali teşekkürler çocuklar
sezonun en güzel maçı kollektif açısından istediklerimi tam olarak sahaya yansıtan oyuncular ve stadyumun büyümesiyle daha da fazla izleyen bir taraftar grubu daha ne isterimki bayern karşısında istatistiklerde de üstündük. bu yıl keyifli geçeceğe benziyor. tabi bizim açımızdan.
westham başıma hep dert olan kötü bir deplasmandı golü bulduk ama koruyamadık. carling cup ta görüşmek üzere dedim ve toplantıyı hiç bir soru almadan bitirdim. westam antrönürü profosyonelliğe yakışmayan yorumlar yapmaktaydı. ve bu benim kulağıma geldiğinde sinirimi belli edip toplantıyı bıraktım.
carling cup ta gücümüzü gösterdik ve sahada cevabı verdik.
bordeaux karşısında jonshan a güvenmemin onu oyuna sürmemin semeresini aldım ve mütiş bir golle tam da vaktinde bana üç puanı getirdi. bojinov ortaladı sol tarafta jonshan gelişine mütiş bir vole
iyi oynadığımız ve huntelar ın boş geçmediğ maçlradan biri daha. teşekkürler huntelar
arkaşlar hiç yorum yapmıyorsunuz emeğe saygı yoğun işlerimin arasında bunları sizlerle paylaşıyorum ama gitmiyo yorumsuz![]()