1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Crash Dumps hatası çözümü (1. mesajı okuyun)

Hybrid View

ya bunun bi çözümü yokmu yaa

1 yıl bekliyoruz oyun türkçeleşsin diye ve sonundaa

şimdi 2009'u mu beklicez bir yıl

Thumbs down Selam Arkadaşlar

Arkadaşlar anlaşılan bu sorun herkesde farklı tarihlerde farklı zamanlarda farklı şekillerde olabiliyor bende 18 haziran 2008 tarihnde saat 21.45 e gelince takılıyor ben bu >Fm2008 oyunu ilk çıktığında alıp oyunamaya başladım ozaman böyle bir hata vermiyordu ama arkadaşım bir gün bize geldi ve bu oyunun datası ile oynadı takımlara transfer felan yaptık ve bu oyuna tekrar açıp başladığımda oyun 18 haziran 2008 de takıldı aslında hata tamamiyle bizle kanaklanıyor halbuki o settings dataya girmesek böyle bir sorun olmuyacaktı. sonuç şuki arkadaşlar zamanınızı boşa harcamayım bu aaltta yazdıklarım bana çözüm getirmedi sizede getirmez
    1) 10 kez oyunu yükledim en başından tekrar başladım. ama her seferinde 18 haziran 2008 tarihde takıldı
    2) 2 kez format attım oyunu tekrar yükledim ama gene aynı tarihte 18 haziran 2008 tarihinde takıldı.
    3) oyunu yükledim save dosyasını yükledim takrar açtım kayıtlı oyunun gene 18 haziran 2008 tarihnde takıldı.
    4) 1 saatten beridir sizlerin yapmış olduğu ve yazmış olduğu işlemleri yaptım ama gene aynı hatayı verdi 18 haziran 2008 de takıldı
    kısacası şunu ifade etmek isitoyrum ki arkadaşlar değil bunları yapmak bunların feriştahını bile bulsanız yapsanız sizde benim gibi bu oyundan mahrum kalacaksınız ondan dolayı siz siz olun birdaha bu oyunu alırsanız datasıyla oynamayın ayarlarını fazla kurcalamayın artık sizde benim gibi fm 2009 bekleyin herkese iyi günler....

Mesaj Yetkileri