tavsiyeler için çok teşekkür ederim...
aslında Barış'dan memnunum sadece kadro derinliği için aldım yoksa Lincoln'ü kesebilecek bir oyuncu almam şuanki bütçeyle imkansız...
Orhan Şam'ı Türk olduğu için tercih ettim çünkü şuan 6 yabancım var ve daha fazlasını almıyorum prensip olarak ancak bu sezon sonunda Nonda'yı göndereceğim ve sağ bek için iyi bir yabancı alacağım...
bu konuda da tavsiyeleriniz olursa sevinirim...
Duran Top Antrenörleri konusunda her daim sıkıntım olmuşdur bulamıyorum bir türlü duran top için iyi bir hoca...
Y.Antrenörü 21A ve 19A takımlar için tam kapasite çalışsın diye antremanla uğraştırmıyorum...
Ü.Davalayıda yönetim göndermedi ondan fazlalık oluyor şuan...

Şampiyonlar Ligi için rakip Panathinaikos

Turkcell Super Lig 1. Hafta - Trabzonspor

Bu tarz ortada geçen dişli maçlarda Servet ve Meira'nın etkileyici korner performansı bize şimdiye kadar 2 maç kazandırdı devamını bekliyorum ikisinden...

Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme 1. Maç - Panathinaikos

Servet yine kornerden bir gol attı bu maçdada 3 gol atıp bir üst tur için avantajlı skor almak çok iyi oldu...

Turkcell Super Lig 2. Hafta - Kocaelispor

Bu maçdada ceza sahasının kenarından kullanılan bir serbest vuruşda Meira kafayla attı golü...maçın büyük bölümünü 10 kişi oynadık ve geri yaslandık ama kazanmayı bildik...

Ayhan Akman Kayserispor'da

Kadromuzda düşünmediğimiz Ayhan'ı 500 Bin Euro'ya verdik, zaten sene sonu serbest bırakacakdık...

Turkcell Super Lig 3. Hafta - Konyaspor

Meira sol köşeden kullandı Servet kafayı vurdu maçın klidi açıldı daha sonra Nonda bizi rahatlattı ve 3 de 3 yaptık mutluyuz şimdi sıra şampiyonlar ligine kalmakda...

Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme 2. Maç - Panathinaikos

Kaleci hatası ve Ümit Karan'ın iyi performansı bizi Grup aşamasına uçurdu ancak amacımız Uefa'ya kalmak zira 4. torbadayız...

Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları

Çok kötü bir gruba düşmedik hatta son torbalar çekilirken baya zorlu dakikalar geçirdim ama hedefimiz Uefa'da yolumuza devam edebilmek...

Serkan Çalık, Ferdi Elmas, Mehmet Güven Orduspor'a; Aydın Yılmaz Manisaspor'a Kiralandı

Transfer Sezonu Sona Erdi

Kadromuzda yeteri kadar yıldız oyuncu olduğu kanaatindeyim bu sebepden nokta transfer yaptım 2 adet ve 23 kişilik kadromuzla yolumuza devam ediyoruz...

tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler beraber daha zevkli duruma getiririz İnşallah bu kariyeri...