ben Cm 03-04'te galatasarayla ilk sezon şampiyon oldum.tükiye kupası aldım.şampiyonlar liginde yarı finale çıktım.elendim.sonraki sene yine şampiyonluk ve türkiye kupası.şampiyonlar liginde gruptan resmen çıkmak istemedim çünkü artık başarı istiyordum.yine gitcem yarı finalde elenicektim.UEFA'da finale çıktım.karşımda Arsenal.Dedim 2000'de yendik yine yeneriz.ilk yarı 3-1 gerideyim.tek şansım wardı.beraberlik ve maçı uzatmak.ama bunun için 2. yarının hemen başında gol atmam lazımdı.çünkü sonra beraberlik için saldırabilirdim.iyi attık hemen bi gol hakan'la.sonra ondan 5-10 dakika sonra volkan attı.65'te arif 72'de hakan sakatlandı.Arif yerine Ü.Karan,Hakan yerine istemeye istemeye Cafercan..Adamlarım sakattı.Cafercan'a kaldık.dakika 80'e kadar zor dayandık..çünkü aşırı saldırıyolardı.atakta yapamıyoruz.cafercan gidiyo gidiyo kaptırıyo.sonra yine bizip cafer aldı topu 2 kişiye çarşı-pazar defans aşırı bi hata yaptı.gitti kaleye topu ampul gibi astı.arsenal yine bastırıyo.son dakikalar kaleci bile çıktı kalesinden.korner oldu.orta top boşta kaldı..bizim cafer ileri vurdu.orta sahada kaldı topümit aldı giderken cafer pas aldı kale boş tabi vurdu gol. 5-3 ıkına sıkına yendik..cafercan walla o zamana göre muhteşem oynadı.sonra size oldu mu bilmiyorum ama ben geldiğimden beri hep şampiyonluk falan getirdiğim için dediler ki ya heykelinizi yapalım ya da stada isminizi verelim ben heykelimi kuşlar pisletir diye stada ismimi verdim.soora save dosyası bozuldu falan bööle bitti..