-
"Kariyerinizde herhangi bir hile veya kandırıcı birşeye kalkışmayın. Anlaşıldığında rezil olmaktansa aynen aktarın. Moral bozucu yorumları özel mesaj atarak bildirebilirsiniz, biz hallederiz. Hile yok!"
türkiye birinci ve ikinci liginci liginde defalarca oyun açıp oynadım sadece takımları tanımak için bile oynadım giresiun ordu samsun altay mersin iman yurdu şeker sarıyer..ve hatırlamadığım bi çok takım....
üçüncü sezonda türkiye ikinci liginde normal şartlarda çok iyi bir FM oyuncusu şansıda yaver giderse süper lige çıkarsa öpsün basşına koysun...
uefada final oynamak şampiyonlar liginde katılmak dalga geçmeyin siteyle ve arkadaşlarınızla...
şimdi bugsaşı alacaksın ilk yıl 1. lige çıkacaksın ...1. ligde yine yükselecek türkiye ligine çıkacaksın...
türkiye liginde oynadığuın ilk sezon ilk ikiye gireceksin...(3. oldum demiş normalde ilk iki şampiyonlar liginde gider 2. olanda eleme oynar...herhalde yanlış yazdı...)
ve sonra şampiyonlar ligine katılacaksın...
orada grupta 3. olacaksın ve uefada interle final oynayacaksın...
offf offf..
yine bana kızacaklar bağıracaklar...niye çocukların oyunlarına sataşıyorsun diyecekler...
ama ne yapayım huyum kurusun dayanamıyorum işte ...
abartmaya şişirmeye haksızlığa dayanamıyorum....
Mesaj Yetkileri