1 ile 30 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hadi hayırlı demoyu indiremesemde video yu kesinlikle izleyeceğim çok merak ediyorum 3D nin son halini.
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Kabaca çevirmeye çalıştım. Yanlışlarım olmuştur kusura bakmayın.

Gol atanlar, Fikstur/Sonuçlar ekranında gösterilecek - Gol atanlar, takımların fikstur sayfasonda skorla birlikte gösterilecek.

Takım Bilgi Ekranı - Takım ekranında daha fazla bilgi olacak, ama bunlar daha açıklanmadı.

Transfer Ekranı - Her lig ve ülke için daha fazla transfer bilgisi.

Oyuncu Başarıları - Oyuncularda oyuncu başarıları adında bir bölüm olacak. Buradan oyuncunun kariyeri boyunca aldığı ödül ve kupalar görülecek.

Kiralık Oyuncu Transferinde Geliştirme - Oyuncular artık kiralık gittiği kluple daha sık tam sözleşme imzalayacak.

Maç izleme Tercihi - Maçı izlerken istiğiniz zaman maçtan ayrılabileceksiniz. Mesela maçtaki bir oyuncuyu takip ediyorsunuz, yarıda maçtan çıkabilirsiniz.

Basın Toplantısında Kendine Özgü Açıklamalar - Artık basın toplantısında kendi yorumlarınızı yaratabileceksiniz. Mesela Joe Kinnear gibi küfredebileceksiniz

Koç Raporları Geliştirmesi - Raporlar daha detaylı ve çeşitli olacaklar.

Finans Bilgisi - Dünya Finans ekranına daha fazla bilgi eklendi.

Fikstur Düzenlemesi - Fiksturü sadece bazı maçları gösterebilmesi için filtreleyebileceksiniz. Mesela sadece şampiyonlar ligi karşılaşmalarını göster gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Mireina View Post
    Gol atanlar, Fikstur/Sonuçlar ekranında gösterilecek - Gol atanlar, takımların fikstur sayfasonda skorla birlikte gösterilecek
    ffa menejerde boyleydi baska takımın fikstürüne baktıgında hangi maçta kim gol atmış onlar yazıyordu

Mesaj Yetkileri