obaaaaaaa
obaaaaaaa
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kop Eren Kop...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gelme pazartesi gelme....
Selamlar..
Ben okula doğru kaçar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
SeLamLar .
Merhaba
Selamlar..
Selam Aygüncüm nasılsın ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geç oldu ama.İyi değilim be abiSen nasılsın ?
SeLamlar oKuldan yenı geldım Sınav harıka geçti Mutluyum Benden iyisi varmı
Merhaba ...
merhaba...
merhaba... bugün çok mutluyum. Kötü beklediğim Fen sınavımdan 85 aldım![]()
Herkese seLam =/
Bugun okuLdan geLirken çektim güL güL öLdüm![]()
YuRDuM insanı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
bide kızLarLa gidiyoduk bi gülme aldı bizi![]()
Bu Boratmı yoksa Zohanmı ?![]()
Borat..........
Futbolcu Bilgileri
Naber Taylan?
So what?
Saike
Bende diyorum Taylan yazmamışmıydım yahu ben.Kötüyüm be Eralp.Seni gördüm daha kötü oldum.desemde inanma
So what?
Saike
Peki Ben Gidiyorum O Zaman![]()
Şakadanda mı anlamıyorsun be Eralp.Yada şöyle sorayım.Beyaz bölgeyi hala fark edemedin mi?![]()
So what?
Saike
İşler karışmışiyiyim abi
![]()
Futbolcu Bilgileri
Kafede geriginlik, laf sokma şu bu istemiyorum geyik yapın yada muhabbet edin her ne ise işte.
Selmalar bu arada![]()
Selma kimdir yahuBirkaç gündür bakıyorum hep selma selma
Yok be abi ne gerginliği.Kafede hiç gerginlik mi olurmuş?
So what?
Saike