1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Gheorghe Popescu | Versiyon: 8.0.2 | AllydeenleaR Veritabanı ve Huge database

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süper İkili Ankara'da.

Güney Amerika'da futbolcu avına devam eden Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu Boca'dan Mouche transferinin ardından bir diğer bombayıda patlattı. Arjantin'İn en büyük iki takımından biri olan Rİver Plate'de top koşturan mükemmel ikili Matias Abelairas ile Diego Buonanotte 'yi renklerine bağladı. River Plate'nin büyük umut bağladığı iki genç orta sahanın transferi Arjantin'de büyük bir yankı yarattı. Arjantin medyası bu ikilinin Arjantinde oynadığı futbolu Türkiye'dede aynı şekilde yansıtabilirlerle Ankaraspor'un şampiyonluk yarışında kesinlikle isim sahibi oluaklarını söyledi. İki futbolcununda ilerliyen zamnlarda Arjantin milli takımında yer alıcaklarına kesin gözüyle bakan Arjantinli spor adamları bu iki yeteneğin kısa bir süre sonra Avrupa'nın büyük kulüblerinin dikkatini çekerek Avrupa'da top oynıyacaklarını söyledi. Ankaraspor A.Ş futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu futbolculara verilen bonservis bedellerini Matias Abelairas'e $250B , Diego Buonanotte ise $ 1,1MN ödediklerini açıkladı ve transferlerin son bulmadğını devamının geliceğini açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben herkes gibi düşünmüyorum.Yabancıları göndermen iyi olmuş.Zaten oyunda bir sürü yabancı genç yetenek var.Bu genç yeteneklerden 8 tane kaliteli bulmak ta zor olmasa gerek.

Yeni transferlerinden bir tek buonanotteyi tanıyorum.Ama Arjantinden dandik adam çıkmaz.

Kariyerinde başarılar...

Mesaj Yetkileri