Holoskonun özellikleri birazcık düşük olmuşsanki diğerleri yerinde
Holoskonun özellikleri birazcık düşük olmuşsanki diğerleri yerinde
hakan arıkan birebirde özelligi 16 rüştünün 15 ve hakan arıkan satılık listesinde klübün ihitayacı yok seçili oyunda ugur yıldırım appiah boşta![]()
bobo'nun strength ve positioning özellikleri düşük olmuş.strength 16 olmalıydı positioning ise 12-13..
ayrıca serdar özkan ile holosko'nun acceleration ve agility özellikleri aynı olmuş.ilginç tabi.göz var nizam var.
Uğur Yıldırımı bir ara Blackburnle anlaştı diye duymuştum ama:S
Arsenal deki Wilshere in pa ve ca sı hakkında bilgisi olan var mı?
ne yapmam lazım peki evde 2. ekran kartı var. onu taksam olur mu. denemeye değer mi. ama özelliklerini bilmiyorum..
Beyler Franco Cangele birisi koyabilirmi acab onuda merak ettimde![]()
Teşekkürler, özelliklerini biliyorum oyun kurulu da merakım potansiyelinin ne olacağı idi, çünkü aylardır Fm 2009 da en çok merak duydugum isim Wilshere idi. Pot unu 180-190larda bekliyorum ya da -10 falan olur belki diyordum ama ne olur bilinmez.
Süper olmuş süper...Maç raporunda yazan yazı:Jo ve Castillo gibi oyuncular dil farklılığından dolayı diğer oyuncularla iletişim kurmakta zorlanıyor.
benım sımdıkı radeon 9250 256 bellek boyutu., bunla oyunu acmıyo. ama yedek bi tane daha var, o da radeon 9200 SE 128 DDR (64 bit) bunu taksam calıstırır mı ?
arkadaşlar bu lazio daki zarate hala dubai dedeconun uzun şutu 19 lampardın 17 gerardın 18 en azından gerard ve lampardın uzun şutu deco seviyesinde olmalıydı bence
Last edited by myres : 02.Kasım.2008 at 13:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2 Maç yaptım UEFA da.. Toplam 4 penaltı oldu? Sanırım Sakatlıkların Yerini penaltılar alacak bu oyunda.. Biraz abartmışlar gibi..
arkadaslar bu uyarı cıkıo bi yardım lütfen
Maç motorunda acayip değişiklikler var yahu olumlu yönde. Şut çeşitleri artırılmış pas çeşitleri falan hakikaten devrim gibi duruyor. Yalnız transfer sıfırdan geliştirilmiş falan deniyor da ben pek bi değişiklik göremedim yine fahiş fiyatlar gırla gidiyor.
fm 08'in türkcesiyle oyunu açmayı denedim ingilizce çıktı![]()
Oyun 3D için SM 2.0 istiyor sanırım, SM 1.1 sonradan geldi, bu da yanlış hatırlamıyorsam 9800 Pro'lar ile beraber gelmişti. (G92 65nm 9800'den bahsetmiyorum, 3 yıl önceki kartlar bunlar)
Doğal olarak senin kartın SM 1.0 ve 3D'yi çalıştıracağını sanmıyorum.
*SM = Shader Model = Pixel Shader (Model)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Oyun içinde taktik önerilerine nasıl bakıyoruz.Ben Manu ' yu alıcam bu sefer önceden Liverpool,Chelsea ' yi aldım.
[/IMG]
oyunu ilk çatıgımda zarate dubaideydi şimdi yine baktım lazio da![]()