Kanitlamak mi? Herhangi kanitlayacak bir seyim yok acikcasi. Benim amacim yapici elestiri yapmayan bir kisiden ornek yaratmakti. Serwan'in ortaya koydugu dusunceye katilarak, esasinda bunu soylemek istiyordum diyerek de daha once yazdiklariniz ortadan kalkmaz. Kendinizi ifade etmekte zorlaniyorsaniz dusuncelerinizi toparlayip yazmaniz daha dogru olur.
Komik anlamlar mi? Ilk mesajinizi tekrar, tekrar, tekrar okuyun, rica ediyorum. Bu konu altinda yazdiklariniz ile ilgili ayni sonuca varan tek kisi olmadigima da dikkatinizi cekerim.
Kazdiginiz kuyunun icinden cikmak icin mazlum havasi yaratmaniz daha da ilgi cekici ayrica..
Bu yazis biciminizle eger Koray bana..-"Bunları BJK araştırmacısına sorun"
demişsiniz, zaten benim eleştirim öncelikle Bjk Araştırmacısına idi ki Beşiktaş JK konusu altında muhatabımın onun olmasını beklerdim. Size yönelik eleştiriyi Galatasaray başlığı altında yazdım, konu da böyle uzamadı. Buradaki konuya sizin atlamanız, üzerinize alınmış olmanız benim problemim değil.
"Abi yok sacmasapan yaziyorlar, onlara laf yetistirmeye ugrasmak istemiyorum, ben Besiktas konusunda bir sey yazmayacagim" derse esas kaybeden siz olursunuz. Esas kaybeden Besiktas arastirmasi olur. Daha once baska arastirmacilarin soylemedigi bir sey degil yikici elestiriler sonrasinda. Sonucta bunu herkez gonullu bir sekilde yapiyor. Sizin her yazdiginiza da katilmak zorunda degiller. Sizi tatmin edecek kadar uzun uzun yazmak zorunda da degiller. Hatta yazdiklarinizi okumak zorunda da degiller.
Benim kendimi methetmeye ihtiyacim yok acikcasi..-"Bu kadar yazı yazıyoruz hala aynı noktadayız"
Yazdığınız yazılar kişisel görüşünüzü tekrarlamaktan ve kendinizi bir parça daha methetmekten başka bilgi içermiyor. Ben hala "neden oyuncu dataları aklı başında Galatasaraylı Fbli ve Bjkli ya da Tsli arkadaşların üzerine fikir birliğine varacağı konularda bile birer kişiye bırakılıyor? neden takımlar arasında mevkii mevkii karşılaştırmalar yapılarak belli bi standarta oturtulmuyor" sorularına bir cevap alamadım.
Fikir birligine ulasilmadigi sonucuna nereden vardiniz ayrica? Oyuncular beklediginiz seviyede olmadigi icin mi?
Ilk mesajimda kisilere indiren benmiydim acaba? Yazdiginiz kisa ve pek de yararli olmayan yazi'nin acilmasini, daha detayli anlatilmasini istemek mi hatam?Keşke ilk mesajınızdan konuyu kişilelere indiremeseydiniz, bu saatten sonra size cevap yazmak istemiyorum, ben tavsiyelerimi dinleyecek kadar olgun olanlara saklayayım, siz de ukalalığınızı kendinize.