"hhkahraman" kardeş valla tam olarak anladığın gibi bende fm oyunu![]()
yani aksini düşünsene ne kadar sıkıcı oluyor... en iyi takımdasın en iyi oyuncular sende para sende her şey sende ne amacın olacakki oyunda uzun süre oynamak için... böyle düşük profilli bir takımla ve oyuncularla oynamak onların geliştirmek olmasa hiç çekilmez bence... söylediğin gibi suudi arabistan biraz abartılı olabilir ama benim kastım sadece suudi arabistan değil mesela ne biliyim oyuncu gösterirse çinden, güney koreden, moldovadan, hondurastan ve buna benzer fifa sıralamasında düşük puanlı ülkelerden yıldızlar çıkarmak zevkli oluyor çok fazla araştırma yapıp buluyorum...
aslında söylencek çok şey var bu konuda özellikle bir ülke seçiyorum ondan oyuncular alıp geliştirmek istiyorum ki o ülkenin milli takım hocalığına yükseldiğimde ki ikincil önemli amacımdır, o ülkeyi dünya kupasında kendi yetiştirdiğim oyuncularla oynayıp başarılı olmak işte bu fmde bende zevkin doruk noktasıdırSUUDİ ARABİSTAN GENELDE TERCİH EDİYORUM nedeni ise çok basit
BELKİ GARİP GELİR BAZILARINA AMA ASLA ART NİYETLE DEĞİL BİR MÜSLÜMAN OLARAK MÜSLÜMAN OLDUKLARI İÇİN TERCİH EDİYORUM
HEMDE OYUNCU FAZLA GÖSTERİYOR SUDİ TAKIMLARI VE DE BU DA KOMİK GELEBİLİR AMA SONUÇTA BU OYUNDA ELİMİZDE EN SOMUT ŞEY İSİMLER İSİMLERLE OYNUYORUZ BANA BU ÜLKENİN İSİMLERİ HEM FARKLI HEMDE HOŞ GELİYOR... DÜŞÜNSENE BARCELONADA 20 MN DOLAR ÜCRETLE ABDULRAHMAN BUKHARİNİN OYNADIĞINI
))))
SÖYLEDİĞİN DİĞER KONULARADA KATILIIYORUM TABİKİ YATIRIM YAPAN ÜLKELER ARASINDA İLK SIRADA KIBRIS RUM VE BELARUS FİNLANDİYA AVRUPA KITASINDAN
KUZEY AMERİKADAN KANADADAN DA İYİ OYUNCULAR ÇIKIYOR "DE GUZMAN" MESELA ÇOK İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM 2009DA GÜNEY AFRİKADA 2010 DÜNYA KUPASINI ALDIĞI İÇİN ONLARDA İSTER İSTEMEZ YATIRIM YAPACAKLAR... AKLIMA GELENLER ŞİMDİLİK BUNLAR... SABIRLA OKUYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM...
VELHASILKELAM FMSİZ BİR HAYAT ÇOK SIKICI)))

Alıntılı Yanıtla