Oyun içerisinde karşılaştığınız ve paylaşmak istediğiniz ilginç olayları bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Oyun içerisinde karşılaştığınız ve paylaşmak istediğiniz ilginç olayları bu konu altında paylaşabilirsiniz.
aslında ing. bilen kardeşlerimiz bize basın toplantısı icin önemli bi kaç cümleyi çıtlatsalar fena olmaz
Bence oyundaki en ilginç olay hâlâ Crush Dump hatasını bulundurması.
Emre askerde iyiymiş.
Henüz ligin başı..Özellikle basın toplantılarında , takımları hafife almış olmam , rakipleri hırslandırmış olacak ki , kocaelispor'da sakin başlayan dakikalar , Alex'in harika golü ile son buldu..Rakibin sert müdehalelerine karşı hakem sessiz kalmayı tercih etti , oyundaki hakimiyetini kaybeden hakem , oyunu daha da sert olmasına etkendi..
Bende bizim oyunculara sert olmasını söyledim , serhat'ın ayağı kırıldı , Uğur boral bi kaç hafta yok , üstelik arkadan müdehale..
Hakem , oyuna ağırlığını koyması gerektiğini düşünüp , sertliğe son vermeye çalışsa da , oyun bi kere çığrından çıkmıştı işte..
Artık her müdehaleye sarı kart çıkarmaya başladı..2.golü attıktan sonra , hakeme yoğun itirazları sonucu rakip oyuncu atıldı..
Sonra , bi faulde rakibine yumruk atan cesar , direk kırmızı kart gördü ..kavgaya rakibin kalecisi de dahil olunca , kaleci sarı kart bülent direk kırmızı kart gördü..
Maçın son dakikalarına doğru bizimkiler pas yaparken , ağır yenilgiyi hazmedemeyen kocaeli sporlu oyuncular , roberto carlos'a arkadan daldı , saha bi kez daha karıştı , hakem önce kavgayı bi kenara geçip izledi , sonra o kalabalığı dağıtarak faul yapan oyuncuya ve kavgada bulunan birisine direk kırmızıyı çıkarttı..Maç sonunda hakem , kocaelispor takımındaki oyuncular tarafından çembere alındı..hiç unutamayacağım bi maç oldu !!
Bune abi ya
Görsel bir bug, oyunda halen 11 kişisin ama taktik tablosunda bir grafiksel sorun olmuş, bunu çözeceklerini belirttiler.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
kimse görmedi sanırım..full sürümde varmı bilmiyorum ama demoda şu var..
fenerbahce takım bilgi ekranında, average ticket price $34k bu normal.ancak average season ticket price(kombine kart ücreti) $1.02 k yazıyor.çok büyük ekonomik farklılıklar getirecek bir hata. aynı değer bjk de $338k, gs de $550k
türkiye ligi nin oynanabilirliğine direkt etki edecek bir hata..umarım acilen düzeltilir. ibb de bile 117 $
Dağıtmışsın middlesbrough'yu
o değilde şu logolar falan ne ayak
Last edited by Deli_Ruh : 16.Kasım.2008 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hangi site veya pmden iletişime geçermisin benimle rica etseminternetten buldum logo-forma-oyuncu yüzleri
oyunda bir hata tespit ettim,Güiza Türkiye Kupasi'nda 1 macta 2 gol atti , ligde 5 macta 1 gol atmisti, mactan sonra güizanin profiline baktim 5 macta 3 gol yaziyor.. sadece türkiye liginde mi mevcut bilmiyorum, nereye yazacagimida bilmedigim icin bu basliga yazdim arastirma sefi görürse sigamese iletilir diye.
tuncay pisman olmusdur bu scordan sonra valla güizada sasdim , bende hic birsey yapamiyor 5.7 ortalamasini gecemedi bitürlü
semih yapmış gene yapacaını 90+2 =)
Harbiden dağıtmışsın.Helal olsun
taktiğin nedir?