Dağıtmışsın middlesbrough'yu![]()
Last edited by Deli_Ruh : 16.Kasım.2008 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hangi site veya pmden iletişime geçermisin benimle rica etseminternetten buldum logo-forma-oyuncu yüzleri![]()
![]()
tuncay pisman olmusdur bu scordan sonravalla güizada sasdim , bende hic birsey yapamiyor 5.7 ortalamasini gecemedi bitürlü
![]()
o değilde şu logolar falan ne ayak![]()
semih yapmış gene yapacaını 90+2 =)
Harbiden dağıtmışsın.Helal olsun![]()
taktiğin nedir?
'deli ruh' şu logolar için siteyi banada pm ile gönderirmisin kardeşim..
Resimdeki oyuncu jonas sezon sonu 27 takımdan teklif gelıyor ve hepsi kabul ediliyor evet tam 27 takım siz olsaydınız hangi takımı seçerdiniz,jonas hangisini seçmiştir sizce![]()
aynı macta ilkyarının 45+1 de Petric'in kendi kalesine attıgı golle ilkyarıyı 2 sıfır onde bitirdik. 2-0 ondeolmanın rahatlıgıyla cıktıgımız sahada vasatı gecemedik. sonraisinda inanılmaz 1 donus yaptı G.Birligi ve beraberligi yakaladı.. mac2-2 bitti.
bunun nesi ilginc? tum golleri G.Birligi oyuncularından geldien guzel golde kaleci Petricin kornerde ileri cıkması ve seken topu yaklasık 20 metrreden muthis 1 vurusla gole cevirmesiydi
macın adamı secilemedi ama forvetlerimize ders vercek kadar guzel bi vurusla gol attı...
![]()
BU Seriyi NasıL bu şekilde piyasaya sürdüler acaba ?
BENCE EN Büyük "HATA" BU...
ilk defa görüyorum belki vardır ama 21 yaşında gözlemcimi olurmuş canım
![]()
fenerin de juve'yi telef ettiği ma.![]()
dostum şu logo vs olayını banda ulaştırırmısın.. harbiden takımıda güzel kurmuşsun
banada bitane kaleci lazım iyi genç bişe.. önerileriniz varsa alim..
skorun taktikle alakası yok. eğer fm 09da büyük bir takıma hazırlık macı teklifinde bulunursanız anlarsınız. ben juventus'a teklif yaptım kabul ettiler ama U19la geldiler yani sonuc doğal. arkadas da middlesbrough'nun kadrosunu yayınlarsa konu daha saglam olur...
guizanın attığı golden 1fazlasını 15maçtır atmış olması ironik![]()