1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Oyuna Giremiyorum!!!

Default Oyuna Giremiyorum!!!

arkdaşlar daha oyunda ilk maçıma çıkarken ''No Drivers'' diye bi hatayla karşilaştım ve oyuna bir daha giremez oldu bu seferde ''Football manager 2009 is already running'' hatasiyla karşilaştim Audi Ses karti Driver yoq ondan kaynaklanabilirmi Yardimci olursanız sevinirim ...

''Football manager 2009 is already running'' hatası aldıysan, görev yönetisini aç, ordan fm.exe yi bul ve sonlandır.

sonra da oyunu tekrar çalıştır.

Arkdaşlar Sıs 962 Lua Ses karti driver ner de bulabilirim aciil yardim

bende oyuna giremiyorum. Vista bu program kapatılıcak diyo ve kapatıyor. Acaba ati nin yeni driverını kurdum ondan olabilir mi :S

arkadaşim Sis 962 Lua Aoudi driver nerden bulabilirim arkdaşlar ben aradim taradim bulamadım :S

birader anlamıyorsun galiba. sen yazdıklarımı okudun mu 2. msjda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

arkadaslar bu already sorununu cözemedim ben soylediginiz gibi gorev yoneticisine girdigimde bisey degişmiyo lutfen daha detaylı anlatır mısınız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilgisayarı açıp kapadığında da aynı sorunla karşılaştın mı Sananes? Bazen bilgisayarı fazla kullanınca örnek veriyorum msni bir daha acarsın already running yazar cunku bilgisayar cok calışmıştır.Kapa aç yapına normale döner.Ama kapa aç yapınca yine aynı sorunu veriyorsa ona göre bir düşünelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

evet maalesef hala aynı sorun var her sene fm yüklenirken bi sürü farklı sorunla karsılasıyoruz neden böyle oluyo anlamıyorum...bide benim windows vista bunla alakalı degildir herhalde ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vista ile bir alakası yok çünkü yönetici olarak çalıştır diyosun vistada diger xpden farklı olarak.çalışıyor.Bir düşüneyim bakalım.

arkadaslar ligleri seçiorm tam oyuna baslıcam takım secmek için oyun cıkıyor windowsa neden acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gorev yoneticisine girdim biraz önce işlemler kısmında fm.exe vardı ona işlemi sonlandır dedim simdi fmye tıkladıgımda hiç etki etmiyo off?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    evet maalesef hala aynı sorun var her sene fm yüklenirken bi sürü farklı sorunla karsılasıyoruz neden böyle oluyo anlamıyorum...bide benim windows vista bunla alakalı degildir herhalde ama
    Direct-x sürümün uygun mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fm den çıkış yaşayanlarda microsoft dotnet sürümünün güncellemesiyle çözüme ulaşabilmişler çoğunlukla

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Ayrıca oyunu oynarken dışarı çıkanlar için en iyi çözüm oyunu pencere modunda oynamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

directx 9 yüklü 9 yeterli diye okudum forumlarda o yüzden 9u yükledim yeterlidir sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

arkadaslar ben yaptım yardım eden herkese tesekkurler flood yaptıgım içn kusura bakmayın bu arada ii aksamlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rica ederim.Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

aynıı sorun bendede war...cozumun ne oldugunu solermisinizzz pleaseeee

Quote Originally Posted by sananes View Post
    arkadaslar ben yaptım yardım eden herkese tesekkurler flood yaptıgım içn kusura bakmayın bu arada ii aksamlar

nasıll yaptınn kardess bi acıklarmısın

arkadaslar ben oyunu yenı aldım orjınal aktıvasyon kodu gırıorum ama bana ınternete baglı degılsınız hatası gelıo ama ınternete baglı oldgumdan emınım lutfen yardımcı olun ya

Mesaj Yetkileri