bazı oyuncuların özelliklerinin daha iyi olması gerekirdi bana göre aklımda kalanları yazdım

Arsenal : Abou Diaby , Theo Walcott ( Hızı ve hızlanmasının 20-20 olması gerekir bana göre agbonlahordan bi eksiği yok çünkü )

Fulham : Andy Johnson ( Bitirciliğinin en az 17 olması gerekir )

Hull : Geovanni ( Bu seneki performansına bakılarak özellikleri yükseltilebilir )

Middlesbrogh :Tuncay ( Bitiriciliği 12 olmuş tuncayın 15den aşşağa verilmemesi gerekir bana göre

Wigan : Amr Zaki..

OGC Nice : Ben Saada (Bastiadan beri takip ettiğim İzlediğim en yetenekli oyunculardan biri , son nantes maçında attığı pası izleyenler anlıcaktır dereceleri çok düşük böyle bi oyuncuya göre)

Nancy : Youssouf Hadji (Mustapha hadji kadar iyi değil ama oyunda hakettiği değer verilmemiş )

Biefeld : Wichniarek (Biraz yaşı var ama Biefeld kümeye düşmüyorsa bu adamın sayesindedir diyebilirim her maçda golü var adamın bukadar gol atan bi oyuncunun bitiriciliği 11 olması yanlış bana göre )

Cottbus : Rangelov

M.Gladbach : Marco Marin (Bence Şuan almanya liginin en iyi genç futbolcusu ,son biefeld maçında bunu kanıtladı dereceleri böle bi oyuncuya göre çok düşük )

Hertha Berlin : Aymen Chermiti ( World Soccerın en iyi 100 genç futbolcu arasında gösterdiği bi adam derecelerinin biraz daha iyileştirilmesi gerekir )

Hoffeneim : Demba Ba , Obasi Edu , İbisevic ( bu seneki performanslarına bakılarak bence yükseltilmesi gerekir özellikleri

Werde Brmen : Mesut Özil

Atalanta : Jaime Valdes

Catania :Michele Paolucci , Baiocco

İnter : Balotelli

Lazio : Zarate

Napoli : Lavezzi , Hamsik ( Napoliyi taşıyan iki isim biraz iyi olabilir dereceleri.. en azından lavezzinin bitiriciliği )

Palermo : Miccoli , Bresciano

Reggina : Cozza (bu sene kötü olmalarına ragmen Reggina Yıllardan beri kümeye düşmüyorsa cozzanın önderliğindeki oyunla sağlıyorlar bunu ama ne hikmetse oyunda düşük kalmış yaşından dolayı heralde )

Siena : Maccarone , kharja

Almeria : Pablo Piatti

Zenit : Arshavin , Pobrengnyak

Fenerbahçe : Semih Şentürk ( Bitiriciliğinin en az 18 olması gerekir çünkü sadece onu yapabiliyo adam ne hız var ne dribling var ... son vuruşları iyi diye semih bu kadar konuşuluyor )

Galatasaray : Arda Turan (hızı hızlanması tartışılır ama teknik ve yaratıcılığın oyunda 17den aşşağı olmaması gerekir bana göre)

Bursa : Sercan Yıldırım