-
bazı oyuncuların özelliklerinin daha iyi olması gerekirdi bana göre aklımda kalanları yazdım
Arsenal : Abou Diaby , Theo Walcott ( Hızı ve hızlanmasının 20-20 olması gerekir bana göre agbonlahordan bi eksiği yok çünkü )
Fulham : Andy Johnson ( Bitirciliğinin en az 17 olması gerekir )
Hull : Geovanni ( Bu seneki performansına bakılarak özellikleri yükseltilebilir )
Middlesbrogh :Tuncay ( Bitiriciliği 12 olmuş tuncayın 15den aşşağa verilmemesi gerekir bana göre
Wigan : Amr Zaki..
OGC Nice : Ben Saada (Bastiadan beri takip ettiğim İzlediğim en yetenekli oyunculardan biri , son nantes maçında attığı pası izleyenler anlıcaktır dereceleri çok düşük böyle bi oyuncuya göre)
Nancy : Youssouf Hadji (Mustapha hadji kadar iyi değil ama oyunda hakettiği değer verilmemiş )
Biefeld : Wichniarek (Biraz yaşı var ama Biefeld kümeye düşmüyorsa bu adamın sayesindedir diyebilirim her maçda golü var adamın bukadar gol atan bi oyuncunun bitiriciliği 11 olması yanlış bana göre )
Cottbus : Rangelov
M.Gladbach : Marco Marin (Bence Şuan almanya liginin en iyi genç futbolcusu ,son biefeld maçında bunu kanıtladı dereceleri böle bi oyuncuya göre çok düşük )
Hertha Berlin : Aymen Chermiti ( World Soccerın en iyi 100 genç futbolcu arasında gösterdiği bi adam derecelerinin biraz daha iyileştirilmesi gerekir )
Hoffeneim : Demba Ba , Obasi Edu , İbisevic ( bu seneki performanslarına bakılarak bence yükseltilmesi gerekir özellikleri
Werde Brmen : Mesut Özil
Atalanta : Jaime Valdes
Catania :Michele Paolucci , Baiocco
İnter : Balotelli
Lazio : Zarate
Napoli : Lavezzi , Hamsik ( Napoliyi taşıyan iki isim biraz iyi olabilir dereceleri.. en azından lavezzinin bitiriciliği )
Palermo : Miccoli , Bresciano
Reggina : Cozza (bu sene kötü olmalarına ragmen Reggina Yıllardan beri kümeye düşmüyorsa cozzanın önderliğindeki oyunla sağlıyorlar bunu ama ne hikmetse oyunda düşük kalmış yaşından dolayı heralde )
Siena : Maccarone , kharja
Almeria : Pablo Piatti
Zenit : Arshavin , Pobrengnyak
Fenerbahçe : Semih Şentürk ( Bitiriciliğinin en az 18 olması gerekir çünkü sadece onu yapabiliyo adam ne hız var ne dribling var ... son vuruşları iyi diye semih bu kadar konuşuluyor )
Galatasaray : Arda Turan (hızı hızlanması tartışılır ama teknik ve yaratıcılığın oyunda 17den aşşağı olmaması gerekir bana göre)
Bursa : Sercan Yıldırım
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules