Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
Resmi site ile karşılaştırırsak birçok futbolcunun boy ve kilo bilgileri güncel değil özellikle de kilo bilgileri.Ayrıca bazı A-takım oyuncuların boy ve kilo bilgileri girilmemiş.Farkettiklerimin resmi site bilgilerini yazıyorum:

Ahmet Arı - Boy: 1.75
I.Ferdi Coşkun - Boy:1.74 , Kilo: 67
Mehmet Coşkun - Boy: 1.78 , Kilo: 73
Soner Örnek - Boy: 1.92 , Kilo:82
Açık konuşmak gerekirse, oyuncuların boy ve kilo bilgilerini ne kadar fazla kaynaktan araştırırsak karşımıza o kadar farklı bilgiler çıkıyor...

Geçen sezon Gaziantepspor'un resmi internet sitesinde bu bilgiler bulunmuyordu ve ben bizzat kulüp yetkililerine ulaşıp bu bilgileri istedim. Sezon öncesi çıkartılan kulüp broşürüne ulaştım ve tüm oyuncuların boy ve kilo bilgilerini bu kaynaktan düzelttim...

Fakat geçen aylarda kulübün resmi internet sitesine bu bilgiler eklendi ve evet bazıları geçen sene kulüp broşüründe bulunanlardan farklı... Hangisi doğru, bu da tartışılır... Biraz araştırırsanız mesela "turkcellsuperlig" ve "futbolig" sitesinde daha da farklı rakamlar mevcut... Ayrıca bu bilgilerin oyuna hiçbir tesiri de sözkonusu da değil...

İsimlerini yazdığınız futbolcuların bir kısmı da geçen sezon Gaziantep Belediye ve Gaski'de kiralık olarak bulunduklarından datada Gaziantepspor kadrosunda gözükmüyordu ve muhtemelen benim değil Lig A araştırmacısı arkadaşımın elindeydiler...

Şu anda Gaziantepspor datası elimde ve belirttiğiniz düzeltmeleri yapabilirim...

İlginiz için teşekkürler...