1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Full sürümde fm.exe hatası alan varmı

Default Full sürümde fm.exe hatası alan varmı

Arkadaslar benim ekran kartı ATI 9250 256 mb demo da fm.exe hatası alıyorduk bir çok arkadas acaba full de düzeldimi bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet bende çok merak ediyorum şuan oyunu indiriyorum zaten güç bela iniyor ona göre uğraşmayalım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen merak etmekteyim...Açılıyosa alalım oyunu açılmıyorsa ekran kartı bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

demekki demoda fm.exe hatası alan kimse gidip oyunu almaya cesaret edememiş

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ya arkdaşlar aranızda 20 ytleye almak isteyn varsa msnmi eklesin 3 kişiyiz bir kişi daha bulursak 4 kişi 20 ytleye alcaz...

[email protected]
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Mert kardeşiminde dediği gibi bize katılmak istiyen varsa hemen irtibata geçsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuan fm 9.0.1 in özelliklerine baktım ekran kartı ile ilgili bir çok problem giderildi tarzında bişeyler yazıyodu bence büyük ihtimal sorun düzelmiştir kimse hata veriyo diye mızmınlanmadıda

Aynen İnş dediğin gibidir

Quote Originally Posted by ksklee View Post
    ya arkadaşlar deliricem yha oyunu kurdum ama açmak istediğim zaman bi sayfa açılıo ve product key die bişi soruo bu nedir beni acil aydınlatırsanız sevinirim şimididen saolsun
    Onun yeri burası deil biz fm.exe hatası alan arkadasları konusuyoruz!

Default herşeyi kurdum hallettim ama oyunu aç diyince hiçbirşey olmuyor

acil yardım edin ouyunu kurdum hata vermeden ama exeyi tıkladığımda oyun açılmıyor

Demo'da fm.exe hatasını alıyordum,
    gittim orjinal oyun aldım, fm.exe hatası vermiyo ama oyun esnasında crash dumps hatası veriyo.
    Sonuç olarak yine oyunu oynayamıyorum
    ultra-orjinal oyun bile olsa hata verir, eminim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by todorov61 View Post
    acil yardım edin ouyunu kurdum hata vermeden ama exeyi tıkladığımda oyun açılmıyor
    oyunu steam üzerinde mi çalıştırıyorsun yoksa DVD üzerinden mi kurdun? Yoksa korsan yazılım mı?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Arkadaşlar ben kurdum oyunu demoda olduğu gibi bazen fm.exe bazen de "failed to set up graphics system" hatası veriyor Sizce sorun ekran kartında mı?Ekran kartında ise değiştirmek şart mı acaba güncelleme falan olmaz mı?Eğer ekran kartı değiştirmek şartsa beni 1-2 yıl rahat biçimde götürebilecek ekran kartı söyleyebilir misiniz? 200 YTL civarı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    Demo'da fm.exe hatasını alıyordum,
    gittim orjinal oyun aldım, fm.exe hatası vermiyo ama oyun esnasında crash dumps hatası veriyo.
    Sonuç olarak yine oyunu oynayamıyorum
    ultra-orjinal oyun bile olsa hata verir, eminim
    Ekran kartın ne _?

Quote Originally Posted by Alexandre Pato7 View Post
    Arkadaşlar ben kurdum oyunu demoda olduğu gibi bazen fm.exe bazen de "failed to set up graphics system" hatası veriyor Sizce sorun ekran kartında mı?Ekran kartında ise değiştirmek şart mı acaba güncelleme falan olmaz mı?Eğer ekran kartı değiştirmek şartsa beni 1-2 yıl rahat biçimde götürebilecek ekran kartı söyleyebilir misiniz? 200 YTL civarı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler
    senin ekran kartın Hangisi_? ATI 9250 olan arkadaslarımız vardı baya bu hatayı alan bende onlardan biriyimonun için soruyorum.

Quote Originally Posted by azalkmar View Post
    Ekran kartın ne _?

senin ekran kartın Hangisi_? ATI 9250 olan arkadaslarımız vardı baya bu hatayı alan bende onlardan biriyimonun için soruyorum.

Benim de maalesef ki Ati 9250Güncelleme falan kâr etmez herhalde.Yenilemek zorunda mı kalacağız?Bilgisayarların özellikleri hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım ekran kartı dışında her özellik Fm'ye yetiyor.Öneriniz var mı?

bende de ayni hatalar veriyor...bunun bi cozumu varmi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sigames fm.exe hatası alan müşterilerine aşağıdaki programı güncellemelerini önermiş.Bir deneyin bakalım kurduktan sonra aynı sorunu yaşayacak mısınız?

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Arkadaslar bunu denedikten sonra problem ortadan kalkıyor 480 mb gibi bisi kotalıların biraz canını yakabilir xD.Benim ekran kartı ATI 9250 ve oldu 9200 lerde'de oluyor.

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

480 mblik yama işe yaraıyor..

eminmisiniz arkadaşlar işe yaradığına?
    Kotalıyım da boşuna indirmeyelim..

Nesil
    2008
    Yer
    yedek kulübesi 1. koltuk

Quote Originally Posted by freek View Post
    eminmisiniz arkadaşlar işe yaradığına?
    Kotalıyım da boşuna indirmeyelim..
    Arkadaşım eğer ''failed to graphics system'' hatası alıyorsan şu linkteki http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en 484 mb' lık dosya işe yarıyor

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=68754 bu linkte sorunu bu dosyayla çözen arkadaşların yorumlarına bakabilirsin...

Arkadaşlar bu 480 mblik ama fm.exe sorununa mı çözüm oluyor yoksa graphics system sorununa mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default fm açılmıyor...

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    oyunu steam üzerinde mi çalıştırıyorsun yoksa DVD üzerinden mi kurdun? Yoksa korsan yazılım mı?
    bende aynı hata var. dvdden kurdum steam üzerinden aktive ettim.ilk seferde oyun problemsiz açıldı fakat 2. seferde açılmıyor. bilgisayara restart atarken ise steam exe hatası veriyor görev sonlardır diyor. bu konuda ne yaparz?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Thumbs down nasıl bir problemdir bu anlamadım

az önceki hatanın düzeltilmesi çok kolaymış ama sigames hakkaten bazı şeyleri çok hafife almış ki böyle saçma hatalar yüzünden insanlar oyun oynamayı bir yana bırakıp forumlarda problemlerinin çözümünü aaramaktar.
    çözüm:
    installed through Steam and cannot start the game or create a shortcut, or running without Steam being active

Fix: If installed via Steam, you can find the game executable (exe) at the following location:

C:\Program Files\Steam\Steamapps\Common\Football Manager 2009

If you double click this the game will launch, you can also create a shortcut to this location on your desktop.

Mesaj Yetkileri