ispanya liginde barcelonayla oynuyorum 25 adamı kaydettim 6 tanede diger takımlardan adam kaydedebilirsiniz diyor ama beceremedim sanırım yeri burası degil ama diğer forumlarda bu derdimi yazamıyorum lütfen yardım edin...
ispanya liginde barcelonayla oynuyorum 25 adamı kaydettim 6 tanede diger takımlardan adam kaydedebilirsiniz diyor ama beceremedim sanırım yeri burası degil ama diğer forumlarda bu derdimi yazamıyorum lütfen yardım edin...
arkadaslar yardım edebilecek kimse yokmu?
benim bildigim ispanyanin degisik kurallari var.25 adamin ustunde kaydedemiyorsun.hatta numaralari bile 25 e kadar verebiliyorsun.ama belki degisik bir uygulama yapmislardir.inan bilmiyorum,zaten ispanya liginide hic sevmem ;-)
bende max 23 kişi kaydedebiliyosun diye biliyorum.(beckham real madride gelidiğinde forma numarası olayından hatırladım,max 23)
İspanya Ligi'nde en fazla 3 Ab dışı oyuncu kaydedebilirsin. Ona dikkat etmen gerekiyor.
en fazla 3 ab dışı olmak üzere toplam 25 oyuncu kaydedebiliyorsun.
6 dediğin rakam, alt yapıdan yetişmiş 6 oyuncu kaydetme zorunluluğu olsa gerek..
saygılar.
Eski fmde soyle birsey vardi;
a ,b ve c takimlari icin 25er hakkiniz var...
adan 25 oyuncu kaydeiyorsunuz, o ekranda b takimina gecip, a da eklemek istediklerinizi de b ye aktarip oradan kaydediyorsunuz..
bu sekilde a,b ve c takimlari uzerinden 75 oyuncu kaydedebiliyorsunuz...
mac zamani da o alt takimdaki istediginiz oyunculari a ya cekip istediginiz gibi oynatiyorsunuz.
hala bu oluyormu bilmiyorum ispanya liginde oyun acmadim busene.