1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: fm 2009 kurulum hatasii installanywhere

Default fm 2009 kurulum hatasii installanywhere

installanywhere 100 e kadar yukluyor yukledıkten sonra asıl setup a gecmıyor yardımcı olursanız sevınırım

oyunda orjinal nie bole bısı oluyor bırı yardım ederse sevınırımmmmm

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara , Zonguldak/Çaycum

valla kardes ayni sorun bende de cikti kac kere denedim olmuyor bu konuda bilgisi olan yardim edebilecek kimse yok mu?

arkadaşlar aynı sorun bende de var oyunu bir türlü kuramadın pcye yöneticilerden yardım bekliyom lütfen

ben de aynı sorunla karşılaştım bilgisi olan yardım etsin lütfen fm 2009 yanımda ama oynayamıyorum lütfen yardım

evet benimde aynısı oluyo 100 e kadar yüklüyo setup gelmio tecrübeli biri yardım etsin lütfen yada çözen bu işi

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

valla arkadaşlar ben xpyede vistayada yüklemiştim oyunu ama simdi bende vistaya yükleyemiorum bunun çok kolay bi çözüm yolu vardı ama unuttum.hatırlarsam msj atıcam.kafayı yemek üzereyim şuan.
    yüklüor yönetici olarak aç diorum yeni oyun açıorum DVDcopy filan diip atıor şimdide

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şair bu konuda şöyle seslenmiş.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71425

Install Anywhere Hatası alıyorsanız / Her türlü Yükleme Hataları için;

Öncelikle Cache Dosyalarnı silip oyunu çalıştırınız. Eğer düzgün yüklenmemiş ise aşağıdakileri uygulayınız.

1: Oyunu Bilgisayarınızdan tamamen kaldırın. (Eğer unistall sırasında sorun ile karşılaşıyorsanız Manuel olarak silin)
    2: CD yüzeyinin temiz olduğundan emin olun. (Çizik, toz, vs)
    3: Oyunu tekrar yüklemeyi deneyin. (Bunun için Harici harddisk yada USB Bellek kullanmayın.)

Default olmuyor x((

Yaptım her denileni yine install where 100 e kadar gelio gerçek setup gelmio bunu sorunu başka ( herkes nasıl yükledi hepsini yaptım yine olmuyo

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Windowsta yeni bir kullanıcı hesabı açarak o hesap üzerinden dener misiniz yüklemeyi.

evet arkadaşlar xp de yeni kullanıcı açtım ve yüklendi oynuyorum sorunsuz teşekkürler.... bir sorum olacak editor çalışmıyor bunun nedeni nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Açmaya çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz editörde?

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Açmaya çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz editörde?
    kusura bakma kardeş açılmıyodu dizin bozuk diyodu microsoftun sitesinden bişi indirdim oldu teşekkürler.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bende de aynı sorun var arkadaşlar install anywhere %100 oluyor sonra kuruluma geçmiyor hiç bir hata filanda vermiyor oyun bunun bir çözümü yok mudur?

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Install Anywhere'in windows kullanıcısı için yarattığı dosyalarında oluşan sorunlardan oluyor bu genelde. Yeni bir windows hesabı açarak denerseniz yukarıda yazdığı gibi sizin sorununuz da çözülecektir.

Mesaj Yetkileri