Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Tebrikler kardesım. Mehmet İyi transfer. Toromanı yollamamalydn sadece benim görusum yanlıs anlama takipcinim
yokya o kadar defans var(zapo-sivok-zan) bu 3lü yeter bence
Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
Vayy Mehmet YIldız ha
evt yedek oyuncu olacak ama Bobo ile Nobrenin arkasında
Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Ali başarılar.Vaduz'a da yazık adamlara top yaptırmamışsın.Kadronu şekillendirdiysen ss koyarsan güzel olur.
saol yusuf can.evt vaduz bişi yapamadı zate eksik oynadıllar.SS hemen ekliyorum.
Quote Originally Posted by anil luque View Post
holoskoyu neden kadro dısı bırktın anlamadım digerlerını bende yolluyorum genelde.. neyse lucas biglia guzel transfer cisse'yi kesınlıkle aratmaz .. basarılar kardes
ilerde bobo-nobre ikilisi vardı Holosko yu forvet oynatamıyordum sağ tarafta ise taktiğimde o mevkide oyuncu olmadığı için Holosko dışarıda kalıyodu yabancı oyuncuda yedek oturmas gönderdim bende
Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Öncelikle başarılar dilerim Ali şu ana kadar yaptığın 2 transferde olumlu.
saol yorumun için yunus..

---------------------------------------
Beşiktaş 2008-2009 Kadrosu

Turkcell Süper Lig 1.Hafta

Kayserispor : 1 - 1 : Beşiktaş

kayseriden 1 puan aldık ligin ilk maçıydı normal bence.Maç normal dengede gidiyordu ama Sivok kırmızıyı yiyince dengeler alt-üst oldu Rüştü gidip ceza sahasında topu Cangeleye kaptırınca Kayseri 1-0 öne geçti ama 3 dakika sonra Üzülmez ile beraberliği bulduk.

Uefa Kupası 1.Tur Rövanş Maçı

Vaduz : 0 - 2 : Beşiktaş

bizim için rahat maçtı.Batuhan 11de başladı ve 90 dakika oynadı.(nobre ve bobo sakattı Mehmet Yıldızda uefa kadrosunda yoktu)Maçın başında Delgado ile öne geçtik penaltıdan maçı kopardı bu zaten ve turu geçtik.