Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 145 sonuç

Konu: Crash Dumps

Nesil
    2006
    Yer
    uzak diyarlardan

2007den beri her sene ilk iki sezon sonrasi bu lanet hata bende beliriyodu, bu sene de bir degisiklik olmadi ucuncu sezonun basina geldik yine bu crush dumps.cm01/02 den beri bu menejerlik oyununu oynarim ve bu sene haric her zaman da orijinalini almisimdir.cm/fm ayriligindan sonra fm'den taraf olalim dedik ama yanlis bir karar oldugu acik..butun serileride arsivimde durur.zaten netten indirip oyunu kurmak,zartiyla zurtuyla falan ugrasmak cok zor gelirdi,bir de bu insani zivanadan cikaran hatalarla karsilasmayim diye dedigim gibi hep orjinalini aldim.Bu sene icimden oyunun orjinalini almak gelmedi.Iyiki de almamisim.

Nasilsa iki paralik zevkimizin icine ediyorlar,simdi de en azindan musterisini salak yerine koyan,3-4 senedir binlerce sikayet almasina ragmen herhangi bir cozum gelistiremeyen sigamese tek kurus kazandirmadim.Bela okumayi seven bir insan degilim ama sigamestekileri allah bildigi gibi yapsin,bunlarin yatacak yeri yok soyguncular,uckagitcilar..

3.sezona geldim ve bir cozum icin bekliyorum ama bu cozumu ben iki senedir cok beklemistim,hicbir patch tam olarak cozememisti.Nette bu hata hakkinda okumadigim forum kalmadi ama hicbir yerde bisey yok.Millet oyle bir delirmis ki herkes kafasina gore cozum yolu veriyor..Mesela bir forumda elemanin teki size;i medium yapinca duzeliyor derken baska bir forumda baska bir kisi size;i large yapin kesin cozum bu diyebiliyor..
    Oynayan arkadaslarin moralini bozmak istemem ama bunun bir cozumu yok,tamamen sans isi.Benim gibi bahtsiz bedevi iseniz hep size denk gelir boyle seyler.Onun icin bosuna ugrasmayin,makus talihinizle yuzlesin
    Cok yazdim ama cok doluyum bu konuda kusura bakmayin..Artik sinirlenemiyorum bile.Yazik oldu 2 sezona,takim tam rayina oturmustu bomba transferde yapmistim ama butun bunlari bir tarafimizda patlattilar gun yuzu gormeyeseciler..

bendede 4-5 defa oldu ama load game le kaldıgım yerden devam edebiliyorum
    sizde ona da mı müsade etmiyor oyun
    crash dumps hatası aldıgınız oyun tamamen patlıyormu benmi yanlış anladım ?

Nesil
    2006
    Yer
    uzak diyarlardan

Quote Originally Posted by Francesco_Totti View Post
    bendede 4-5 defa oldu ama load game le kaldıgım yerden devam edebiliyorum
    sizde ona da mı müsade etmiyor oyun
    crash dumps hatası aldıgınız oyun tamamen patlıyormu benmi yanlış anladım ?
    Yok dostum oyuna girilebiliyor ama cok az bi sure sonra yani oyunda 2-3 gun gecince bu hata beliriyor,en azindan bende oyle oluyor.tek cozum her dakika save etmek ve kurbaga hiziyla oyunda ilerlemek.Tabii bu dedigim peygamber sabri olanlar icin yoksa benim gibiyseniz sinirle oyunu kapatir bir daha oynamazsiniz ve pasalar gibi cm 01/02'yle yola devam edersiniz..
    artik sigamesin cikaracagi patchi beklemekten baska bir care gozukmuyor, hic umudum olmasa da belki onca sikayetten sonra bi care bulurlar.Cunku forumlarina baktim da bayagi kisi isyan etmis.Hadi orjinal olmayan oyunlarda bunu bir nebze anlarim ama o kadar para verip oyunun elinde patlamasi hos degil

Hatanın çözümünü buldunuz mu acaba ? Ben de orijinal oyun aldım, yine sorun var, çözümünü bilen varsa yardımını rica ederim

benım merak ettıgım oyuna hıc bı eklentı yapmadan oynayanlardada bu hata varmı? ben sadece traınıngı attım eskı oyundan mesela..acaba atmadan baslasam yıne bu hatayla karsılasırmıyım?

bende orjinal oyun kullanıyorum ve şimdiye kadar böyle bir hata almadım çok şükür.
    fm 2008 de orjinaldi ve ondada hiç bir problemle karşılaşmadım. baska bir siteden aldıgım logo paketinide kullanıyorum ayrıca şu anda..sımdılık bir hata yok inşallah olmaz.. aslında yazılan hataların hiç birisini almıyorum.sakatlık problemi sezon basında 4-5 oyuncuda oldu.ekim ayına geldim ve hiç sakatlık problemi yok.çatır çatır oynuyo çocuklar (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar crash dumps dosyasını sildim sonra cache dosyasınıda sildim bi sorun çıkmadı ama bi net cevap veremiyorum ben her ihtimale karşı haftada bir save liyorum...

TuNdRaLoWeR Misafir

Beyler ben şey düşündüm, acaba sistemden kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

-512 MB Ram
    -224 MB Intel(R) Express Chipset Family Set

Acaba sistemden olma ihtimali var mı? Çünkü grafik eklentilerinin tümünü silmeme rağmen gene hata gene hata.Denemediğim yol kalmadı, varsa eğer böyle bir ihtimal bayramda PC özelliklerini full yapacağım, parama yazık olmasın sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belgelerim/Sports Interactive/Crash Dumps dosyasını silin ardından cacheyi silin eğer bir tema vb. kullanıyorsanız siln ben böle kurtuldum bu beladan
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bişey sorucam arkadaşlar bu 9.01 yamasını yüklemeden oynayan war mı?yüklemeden oynayanlar da bu hatayı alıyorlar mı acaba??

Quote Originally Posted by MetSel View Post
    nasil problem kalmadi arkadash? new game yaptigindami yoksa eski oyunu yeniden achtigindami? kaldigin yerden devam ede bildinmi?
    Kaldığım yerden devam ettim ve hiç bir daha bu problem başıma gelmedi.

ben hiçbi eklenti yapmadım oyunu aldıgım gibi kullanıyorum ama o hatayı en az 4-5 kere aldım oyunun herhangi biyerinde çıkabiliyor.

Quote Originally Posted by Hrn View Post
    ya baba konuyla ilgisiz olcak ama şu senin oynanabilir 117 ligin logolarının olduğu yamayı bi koyda oyuna zevk gelsin ya
    şu an fm2008 eklentisi olarak var ve yeni versiyonunu çıkartmaya hazılanıyorum crashdump hatası verme ihtimali yüksek olduğu için deniyorum yeni logoları ekleme olayı bitince gelecek fm09 117 lig logoları (:

Default Arkadaşlar Bende Bu Sorun Hiç Olmadi

Ilk Once Oyun Windows Net 2.0 Sunucusu Ile çalisiyor Bu 2007 Senesinden Beri Kullanikliyor Database Bununla Windows Ile Orantili çalisiyor Net 2.0 I Yeniden Yukleyin Bunda Bir Sorun Olabilir.denemekte Fayda Var

Default Crash dumps hatasının kesin çözümü nedir ?

Orijinal oyunu kullanıyorum, 9.1.0 patch'i kurduktan sonra new game ile oyuna başlarken crash dumps hatası veriyor, çözümü bilen var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler

Nesil
    2007

Bnedede oldu ama sonra Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009/ içinde oluşan Crash Dumps dosyasını sildim devam ettim birşey olmadı....

crash dumps hatası bilgisayarınız ile ilgili bir hatadır muhtemelen windows dosyaları eksik yada değiştirilmiştir buda fm de hataya yol açar orjinalde oynasanız korsanda oynasanız fatketmez

bu crash dumps hatasi bendede var-dediginiz gibi surekli siliyorum ama surekli geliyor.acaba bunun kesin bir cozumu yokmu?

Arkadaşlar;
    bende de oluştu, bu crash dump klasörünü sildim,
    skin cashe'yi kapattım, fayda etmedi,
    sonra oyunu son kaldığı yerden yükledim, (son save dosyamı)
    oyun yüklenince "save game as" seçeneğine girip, mevcut kayıtlı oyunun dosyasını sildim, oyunu farklı bir adla kaydettim, sorun şimdilik çözüldü.

arkadaslar ben dun bu hatayi neredeyse hergun aliyordum oyunda.bi ara psikolojim bozuldu her zaman gelecek gibi geliyordu.yeni yeni kendime geliyorum
    ben bu sorunu yuklemis oldugum resimleri ve logolari silerek , ikinci olarak display&sounda daki "use skin cache" linkini etkinlestirerek cozdum.(en azindan cozdugumu dusunuyorum).sizlere tavsiyem bu tur (resim,skin veya logo) uygulamalariniz varsa hepsini silip,oyunu ilk basladiginiz ayarlara getirin.saglicakla kalin. shadow&sluck

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ;

Belgelerim/Sports Interactive/Crash Dumps silin !
    sonra...

Bilgisayarım/C/Documents and Settings/Kullanıcı Adı/Application Data/Sports Interactive/Football Manager 2009/Cache silin !

Bende bir sorun kalmadı... İnş. kesin bir sonuçtur ilerde bu hatayı görmem....

Quote Originally Posted by arneas View Post
    şu an fm2008 eklentisi olarak var ve yeni versiyonunu çıkartmaya hazılanıyorum crashdump hatası verme ihtimali yüksek olduğu için deniyorum yeni logoları ekleme olayı bitince gelecek fm09 117 lig logoları (:
    arneas özel mesajlarını sil, kutu dolmuş, mesajım sana iletilmiyor.

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    arneas özel mesajlarını sil, kutu dolmuş, mesajım sana iletilmiyor.
    sildim hocam sildim (:

aynı hatayı bende alıp durdum ya oyun oynayamıyorum orginal oyun aldıgıma pisman oldum

bendede full crashed verıyor 5 gün ilerliyorum crashed baygınlık geldi artık

Default crash dumps

Oyunu alalı 3 gün oldu fakat 4 ağustos 2008 tarihine geldiğimde direk crash dumps ne dendiyse yaptım yapmadıgım sey kalmadı gıne aynı hata gıne aynı şey

belgelerimden sildim app'den cacheyi sildim

netframework yükledım pack1 yükledım 2.0 yapdım gıne hata

ama tekrar verıyor bundan kurtulamıcaz galıba sıze oluyormu böyle?

cevap beklıyorum saygılarla.

Quote Originally Posted by shouva View Post
    Oyunu alalı 3 gün oldu fakat 4 ağustos 2008 tarihine geldiğimde direk crash dumps ne dendiyse yaptım yapmadıgım sey kalmadı gıne aynı hata gıne aynı şey

belgelerimden sildim app'den cacheyi sildim

netframework yükledım pack1 yükledım 2.0 yapdım gıne hata

ama tekrar verıyor bundan kurtulamıcaz galıba sıze oluyormu böyle?

cevap beklıyorum saygılarla.
    arkadaşım "save game as" yapıp oyunu yeni bir isimle tekrar kaydedip, eski save'i sil.
    oyunu kapatıp yeiniden açarak temiz save'i yükle, bir dene bakalım olacak mı.. ben öyle kurtardım..

arkadaşım "save game as" yapıp oyunu yeni bir isimle tekrar kaydedip, eski save'i sil.
    oyunu kapatıp yeiniden açarak temiz save'i yükle, bir dene bakalım olacak mı.. ben öyle kurtardım..

bende işe yaradı kurtartım oyunu.

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

Angry

arkadaşlar carsh dump dosyasını sildim app den de sildim yine aynı hata oluyo hiçbi eklentim yok nasıl çözecez bu isi yaw bi türlü ilerleyemedim
    nolur adminler buna bi çözüm bulun

Thumbs down

dediğini yapdım ama hala hata verıyor yapmadıgım şey kalmadı 4 august 2008 13.00 crash dumps veriyor

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri