-
Açık konuşmak gerekirse 3D dışında 2009 un pek değişik bir yanı yok. Bunu neden konuşuyorum. Şundan;
Ya arkadaşlar bırakın adamlar dili Türkçe yapmayı, Türkiye ligine bile fazla önem vermiyor. Ben her defasında ilk kariyere Türkiye 2.nci ligden(alt gruplar) F.Karagümrük ile başlarım. Ama gözle düzelir bir iyileşme Türkiye liginde yok malesef. Her sene aynı her sene hüsran. Kafadan özellikle kariyer ölçütü belirlenmez. Evet TurksPortal ekibi gece-gündüz didiniyor ama nereye kadar. Ya belkide FM en çok oynanan ülke biziz ama nerde adamlarda(Sİ) incelik!!!
Diğer liglere baksan İngiltere,İspanya liglerinde gözle görünür bir değişiklik ve oyuncu verilerinde belli bir ölçüt var. Ama oyuna R.Madrid yada M.United ile başladıktan sonra kariyer yapmak için oyun oynamanın zevki nerde? Sonra bazı eklentiler getirilebilir. Mesela Takımı yemeğe götürme, forma imza günü, kulüp storeları, tatil kampları için ülke dışına çıkış yada ülke içi belli kamplara gidiş vs vs. bunlar bence olmalı diyorum. Yoksa 3D olduktan sonra FİFA Manger bunu 2009 inde çok güzel bir şekilde başardı. Buna rağmen biz inatla FM diyorsak bi zahmet Sİ Games de buna artık bir çözüm bulmalı.
Valla ben o sebeple 2008 ime devam ediyorum. 2009 ise başına oturduğumda hevesimin kaçmasına neden oluyor o sebeple bir süre daha yama çıkana kadar bakmayacak gibiyimde...
Mesaj Yetkileri