Hey sen, bu menüde ne nedir bilmiyormusun? Öğrenmek istiyorsan tarafımdan hazırlanan rehber aşağıda:
Tarafımdan yapılmıştır. İzinsiz yayınlanmaz...
Hey sen, bu menüde ne nedir bilmiyormusun? Öğrenmek istiyorsan tarafımdan hazırlanan rehber aşağıda:
Tarafımdan yapılmıştır. İzinsiz yayınlanmaz...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya bende tatile çıkma sorunun çözme rehberi sanmıştım
bu menu ciksa daha guzel olacak
Üzgünüm o konu hakkında yardımcı olamam çünkü bilmiyorum
Ben bu rehberi bazı arkadaşlar maçları asistan manager'e bırakınca kafasına göre oynatıyor demişler o yüzden hazırladım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada konuyu yanlış yere açmışım gerekli yere taşınırsa sevinirim
Last edited by Nocna Mora : 02.Aralık.2008 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Kardeş tatile çıkabilsek de dedigini uygulayabilsek
ya bende tatili ckmıyorki birader .. kalıyo öle statu ekranında.. warmı bunun bır cozumu ?
emek vermişsindirde bunu bilmeyen yoktur.
herkes tatile çıkamama sorununu arıyor..
Biraz önce genel tartışmalar bölümünde bunları bile bilmeyenlerin olduğu gördüm ve gaza gelip hazırladım
Futbolcu Bilgileri
eh iyi madem, ellerine sağlık.. (:
bende bu sorun çözülmeden yüklemiyorum
Orjinal mi senin oyun ?
Delgado #10
Benim oyunum orjinal
Futbolcu Bilgileri
.........................
Last edited by umutumut67 : 12.Aralık.2008 at 17:12
tamam hocam değiştirdim mesajıda yayınlamayayım dediğiniz gibi legal değil...
kardeş benimkide orjinal teşekkürler güzel rehber...
arkadaşlar nasıl tatil modunu aktif hale getirebileceğinizi ben biliyorum ama açıklamak burda yasal mı kurallara göre onu bilmiyorum??önce bu sorunu çözmek lazım
İLLEGAL dendi kaç defa
Futbolcu Bilgileri
9.2.0 yamasında sorun çözülüyor arkadaşlar
beyler 9.2.0 yaması nerden bulabilirm ?
neyin illegali ya söyleyin su sorunu çözelim...
Tatile çıkma olayının düzelmesi için 9.3'ü yüklemelisiniz.