1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manchester United ( Red Devils )

Threaded View

Mehmet MAKAS : İyi Günler arkadaşlar dün Ferguson un da size açıkladığı gibi artık Manchester United ın yeni menajeri benim...
    Hakkım da bir çok negatif şeyler olacağını farkındayım gerek 2 yıldır sayın Ferguson la olan diyaloğumuz gerekse kendime inancım sayesinde bunlara göğüs gereceğime inanıyorum...
    Şimdi sorularını alalım fakat benim hakkımda başka soru istemiyorum...

BBC Sports : Sayın Mehmet Hoca diyelim artık ve yeni takımınızda başarılar dilerim.Şu anda mevcut kadronuz oldukça güçlü ve Şam.liginin son sahibi neler yapmayı düşünüyorsunuz ve bu kadar yıldız oyuncu ile başa çıkmak zordur...

Mehmet MAKAS : Ben bu zorlukları bilerek buraya geldim taraftarlarımızında bana biraz sabır göstermelerini rica ediyorum.Takımımıza gelince evet çok kaliteli oyuncularımız var ve son Şam.ligi şampiyonuyuz ilk amacımız bunu tekrarlamak tabii ki de...

Fox Sports : Takıma takviye ya da oyuncu gönderme gibi bir düşünceniz varmı sayın hocam...

Mehmet MAKAS: Evet bazı değişiklikler olacak bunları zamanla sizde görecek ve beni tanıyacaksınız şu kadarını söyleyeyim size genç ve savaşan bir kadro kuracağım genç yetenekleri yetiştirmek de en çok sevdiğim işlerden birisidir.İnş.birçok oyuncuyu kadromuza dahil edip önümüze güzel bir şekilde bakacağız şimdilik bu kadar görüşmek üzere...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    başarılar manchester beğendiğim bir takım
    Eyvallah kardeşim sağol biraz ilerdeyim oyunda ama arayı telafi edeceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Başkan David GİLL yeni menajerine 19 m$ bir bütçe verdiğini ve takım içinde 132 m$ bir para ayırdığını açıkladı şimdi tüm gözler Genç menajer de...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Yeni menajer iş başında ancak akıllara durgunluk verecek olaylarda yaşanıyor...

Evet sayın seyirciler Manchester United da Sir Alex Ferguson dan sonra ilginç gelişmeler yaşanıyor.Wayne Rooney in Arsenalle görüştüğü Patrice Evra nında Real Madrid le görüştüğü haberleri geliyor...
    Last edited by Mehmet784429 : 03.Aralık.2008 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri