Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler öncelikle.Bu arada sabahları okul olduğundan akşamları bakabiliyorum sadece.Elimden geldiğince hızlı gitmeye çalışırım:d Şimdi devam...

Öncelikle yönetimden pilot kulüp bulmasını istemiştim.Onlar da bana Altay, Manisa ve Karşıyaka yı önerdi.Ben de tabiki de Manisa yı seçtim ve her konuda anlaştık...

Sonra hemen Manisadaki gençlere yöneldim.Öncelikle 3.kalecimiz olarak Fatih Kaldan ı 1 seneliğine kiraladık.

Sonra takımın genç yıldızlarından Samet Kılıç (AMR=ST)ı kiraladık.

3.olarak da orta sahaya takviye için Yiğit Gökoğlan ile anlaştık.

Son olarak da Belçika doğumlu Türk oyuncu Enes Erciyas ile anlaştık.

Bu 4 oyuncu genel anlamda takım adına yararlı olabilecek oyuncular ancak fiziksel anlamda gerçekten çok büyük zaafları var.
Bunları yanında seçmelerden de 3 genç oyuncu alarak "şimdilik" transferi noktaladık.

Hakan Yazıcı(DMC-MC)Orta saha için "geleceğe yönelik oyuncu olduğundan aldım.Fiziksel özelliklerinin yükselmesi için ilk sene kiraya verebilirim.

Hasan Özkan(AMC)Yine geleceğe yönelik genç br oyuncu.Ancak taktiğimde amc kullanmadığım için ilk sene kiralancak.

Mehmet Yeşil(MC)Bu oyuncunun fiziksel özelliklerinin "biraz" daha iyi olmasından dolayı as kadroda kendine yer bulabilir.

Kamp Dönemi:

İlk maçımızda zorlu bir ekiple karşılaştık."Sadece" taktiğimizi denemek için yaptığımız bir maçtı.Genel olarak iyi oynadık.

İkinci maçımızda 3.lig takımı Balıkesir ile karşılaştık.Daha 2.maçtan rakiplerimize gözdeğı verdik.

İyi oynadığımız maçı her nedense karşı kalecinin devleşmesi sonucu kaybettik.

Çok kötü başladığımz maçı oyuncu ve taktik değişiklikleriyle çevimesini bildik.Maç başa baştı.

Şans bu sefer bizim yanımızdaydı.Son dakika golleriyle galip geldik.

Golü attıktan sonra tamamen geriye yaslandık.Bu yüzden çok atak yedik ancak şanslıydık.Penaltılar sonucu galip geldik.Kalecimiz de 2 penaltıyı kurtararak yılızlaştı.

Öte yandan fikstürümüz çekildi.Oluşan fikstür şu şekilde:

İşaretlediğim maçlar bizim ve grubun kaderini belirleyecek önemli maçlar.Üst üste gelmesi kötü oldu.

Bu arada taktiğim de şu şekilde:

Zorlu maçlarda amc oynatıp tek forvete dönerken, çok zor maçlarda ise tek forvet+2mc ile çıkıyorum.

Şimdilik bu kadar lig maçları akşama gelir biraz ders çalışmam lazım:P