1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Galatasary'da 2. Lucescu Dönemi :)

Hybrid View

İki tane Lucescu oldu şimdi dimi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Avcılar

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Açılış mesajın gerçekten çok hoş olmuş. Kariyerinde başarılar.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
    sağol.

Quote Originally Posted by loladam View Post
    İki tane Lucescu oldu şimdi dimi?
    biraz öyle oldu ama olsun zararı yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Avcılar

Taraftar memnun değil
    Lucescu yönetiminde çıkılan hazırlık maçında Güngören belediye spor karşısında tutuk bir futbol sergileyen Galatasaray Ümit Karan'ın 45+4 te bulduğu golle 1-0 galip geldi. Maçın geneline hakim olan Galatasaray gol yollarında birçok pozisyon yakaladı ama hiçbirini değerlendiremedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Avcılar

Galatasaray'da beklenmedik transfer.

Tugay Kerimoğlu Sözleşme İmzaladı!

Galatasaray'ın yeni transferi Tugay Kerimoğlu, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 1 yıllığına sarı kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın katıldığı imza töreninde Tugay Kerimoğlu, yeni sezonda giyeceği 8 numaralı forma ile medya karşısına çıktı.

Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transferimiz; "8 yıl aradan sonra tekrar yuvana geri döndün. Çok farklı bir kadroyla birlikte oynayacaksın. Neler düşünüyorsun?" şeklindeki soruyu, "Evet Galatasaray'da güzel hatıralarım var. Takıma ayak uydurmakta zorlanacağımı sanmıyorum. Eminim ki Galatasaray forması altında tekrar üst düzey performans sergileyecğim.Benim için Galatasaray'a imza atmak çok kolay oldu. Çünkü Galatasaray'da 10 yıl emek harcamış bir futbolcuyum. diye yanıtladı.

Taraftarla ile ilgili ise "Havalanındaki karşılama da muhteşemdi. Bu taraftarın beni bu şekilde tekrar isteyecekleri aklımın ucuna gelmezdi. Takımına bu kadar tutkuyla bağlı taraftarların olması futbolcuları ve takımı daha çok motive eder." diye yanıt verdi.

"Aynı mevkiide oynanyan 3 arkadaşın daha var ne düşünüyorsun?" sorusuna "Evet biliyorum. Büyük bir rekabet olacağı kesin bende formamı almak için çok savaşacağım. Bu savaşa diğer 3arkadaşımda katılırsa o mevkiide çok güzel işler çıkar" dedi.

Son olarak kondisyon açısından hazır olup olmadığının sorulması üzerine Tugay, "Hiçbir sakatlığım yok. İyi durumda olduğumu düşünüyorum." diye yanıt verdi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    BasaroŞar Favorim Fenerbahce
    başarı dileğin için saol. favori fenerbahçe için " görüşe saygı"
    Last edited by reddevils52 : 07.Aralık.2008 at 20:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri