1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar

Hybrid View

odamı beşiktaşla oynuyodu pazzini.yoksa başka takımmı..yani bişey var gerçekten ben anlamadım.ya gol atamıyosun ya önce yiyosun onu çıkaramıyosun veya en fazla tek golle karşılık verebiliyosun.mesela aynı taktiğimle manchester city ile oynadım beşşiktaşla hazırlık maçlarında 4 maçta 6 gol atabilmişken city ile 4 maçta 17 gol attı takım.tamam kalite farkı var ama city nin hazırlık maçı yaptığı takımların kalitesiyle beşiktaşın karşılaştığı rakipler arasında fark var.( turgutluspor nereee, bristol rowers neree.. misal..)kafayı yicem ya bi taktik bulamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    az önce maç yaptım denizli ile sondan 3. sırada.inönüde daha maç başlar başlamaz geriye düştük, 85 te zor kurtardık 1 puanı.inanamıyorum...tüm fm serilerini oynadım ama böyle bişey ilk defa başıma geliyo beşiktaşla.böyle bi ilk sezon yaşadığımı hatırlamıyorum..12 galibiyet, 8 beraberlik, 6 yenilgi..31 gol atıp 19 gol yemişim..lider tabiiki fenerbahçe, ikinci tabiiki galatasaray ve liderle aramda 17 puan fark var..tamam gerçekçilik tamam simülasyon.ama bu kadroyla bu takımı teknik direktörsüz sahaya çıkarsan normaldede kafaya oynar.ben anlamadım gitti..
    Last edited by bloodstar : 09.Aralık.2008 at 14:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri