1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Data Editorle İlgili Yardıma İhtiyacım Var

Default Data Editorle İlgili Yardıma İhtiyacım Var

Arkadaşlar Data Editöre Tıklıyorum Bana Şuan Hatayı VeriYor "Uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlatılamadı.Uygulamayı Yeniden Yüklemek Sorunu Gidere Bilir" Diye hata veriryor nasıl Çözücez yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

Başlattan data editöre tıklayınca mı bu mesajı veriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyunu yüklerken sorun olmuş tekrar yüklemeyi denemelisiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dostum netframework le alakalı birşey bende yaşamıştım şu 200 mb lik dosyayı cekince hata düzeliyor bilgine....

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by nicoras View Post
    dostum netframework le alakalı birşey bende yaşamıştım şu 200 mb lik dosyayı cekince hata düzeliyor bilgine....

1- aynı sorunu bende yaşıyorum editöre bu yüzden giremiyorum...

ama yaptığın açıklamadanda bişey anlamadım...

hangi dosyayı çekeceğiz..

nereye çekeceğiz...

bu konuyu daha net açıklayabilirmisiniz.....

bilen bir arkadaş varsa oda açıklasın rica ediyorum....

2- ayrıca....

oyunu ben telefonla şifresini girdim çok uzun ve zahmetli yüklediğim bilgisayarda internet olmadığı için mecbur kaldım...

şimdi bu durumda oyunu silip yüklesem yine aynı kodları girmek zorundamıyım aktivasyon için...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

@OMANA

1- İndirmeniz gereken dosya Microsoft .NET Framework 3.5. Googlede ararsanız bulacaksınız.

2- Bu konuda net bir bilgim yok ama aynı aktivasyon kodu ile tekrar aktive edebiliyorsunuz oyunu kaldırdıktan sonra. Yani sanırım tekrar aktivasyon işlemini yapmanız gerekecek.
    Last edited by El Barto : 15.Aralık.2008 at 14:06 Reason: 3.5 muş. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Net Framework 3.5 'i yüklenemi öneriyor sanırım arkadaş.
    Google'a bu şekilde yazdığında direk microsoft'un sitesi ile karşılacaksın ordan indirebilirsin.

Oyunu silip yüklerken, önce deaktivasyon yapacaksın daha sonra yine aynı kodları girerek tekrar aktive etmelisin.
    Telefonla girilen kod'un nasıl deaktive edildiini bilmiyorum fakat. Oyunu deaktive edebilmek için SI şu siteyi vermiş. http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/

Nesil
    2006

Editor ile ilgili yeni bir pacth çıktı. Eğer düzelmediyse bu linki yükle;

http://www.footballmanager.net/index.php?p=patch

Burada aradığın dosyayı bulabilirsin. Ama ben gene direkt linkini koyayım. Aşağıda ki linkten direkt indirebilirsin.

http://torrent.sigames.com:7000/torr...BBF6A165BBE056

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Netframework 3.5 Yüklemen Gerekiyor Ama Onun Yaninda Eger Pc De Yuklu Deilse Windows Installer 3.1 Sp1 De Istiyor Yuklemeyi Tamamlamak Için Neolur Olmaz Sen Onuda Cek Hazirda Bulunsun + Arkadasin Demis Oldugu Editor Patc De Cek Oyun Icndeki Editorden Degisiklik Yapinca Devamli Crasdumps Hatasi Aliyorsun Bilgin Olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaslar aynı sorun bende de var .verdiğiniz cevaplaraı okudum ve Netframework 3.5 i indirdim.ancak yükleme ekranında karsıdan yükleniyor yazıyo ne yüklediği hakkında bi bilginiz var mı çünkü çok yavas ilerliyor bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaslar yardımlarınızla editörü yükledim ancak simdi yeni bir sorunum var.
    editörde FB nin transfer bütçesini değiştiriyorum ancak oyunda değişiklik olmuyor.Nedeni ne olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

Şu editörle ilgili benimde sorunum var bu sıkışıklıkta o kadar para verdim oyuna ama editorü açamıyorum bu konu önemli ve bu konuda daha fazla ve daha gerçekçi bilgi verirseniz çok sevinirim
    Last edited by jaguar : 03.Ocak.2009 at 13:37 Reason: arkadaşlar sorunu hallettim tşk ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Editörü açmak için yapmanız gerekenleri yukarda söyledik ama daha ne kadar gerçekçi bir yanıt bekliyorsunuz anlamadım. Eğer yukardakilerden sonra olmuyorsa nasıl bir hata veriyor tam olarak açıklarmısınız.

Mesaj Yetkileri