1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: oyunda donma ve pencere modu

Default oyunda donma ve pencere modu

oyunda donma problemi yaşıorm ve forumda okuduklarıma pencere modunda oynamam gerekiomuş.fakat windowed tusu gözükmesine ragmen basılmıo,acil yardımcı olursanız sevinirim

aynen bendede windowed gözüküyor ama basılmıyor lütfen yardım edin beyLer

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Windowed modun aktif olmasının sebebi ekran kartı ile alakalı diye düşünüyorum. Çünkü masaüstünde windowed modda oynayamıyorum ama dizüstünde oynayabilirim. Aradaki tek fark ekran kartı. Sisteminizi yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz sanırım.

Nvidia Geforce 6100 nForce 405

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

ekran çözünürlüğünü 1024*768 yapmalısın sonra fm'nin kısayoluna sağa tıklayarak target kısmına resimde görüldüğü gibi bir boşluk bırakarak -windowed -small_screen yazıp uygulaman gerekli imiş.

çok sağol yapıcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    eyw birader yaptım çok sağolasın
    Last edited by aLic3 : 10.Aralık.2008 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bu komutu vermek için türkçe windowsda ne yazmak gerekiyor acaba? windowed small screen benim pencereleri değiştirmiyor!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 147852 View Post
    bu komutu vermek için türkçe windowsda ne yazmak gerekiyor acaba? windowed small screen benim pencereleri değiştirmiyor!
    Oyun içerisinden değiştirmeyi dene.Bu komut bendede işe yaramıyor ama oyun içerisinden çözünürlük ayarlarının bulunduğu kısımdan yapıyorum.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Oyun içerisinden değiştirmeyi dene.Bu komut bendede işe yaramıyor ama oyun içerisinden çözünürlük ayarlarının bulunduğu kısımdan yapıyorum.
    Benim makine biraz acayip, o nedenle oyunu 5 gündür üç kere açabildim. sistem gereksinimleri karşılıyor ama neden açamadığımı sega pass'a da sordum, aynı windowed small screen seçeneğini belirttiler. makine özelliklerim şu

XP SP 2
    p4 3.00 GHz
    896 MB Ram (evet yanlış okumadınız dört parçalı bir ram'im var )
    ASRock P4VM900-SATA2 anakartım
    VIA Chrome9 HC IGP 128 MB ekran kartım

oyuna başlayıp şimdi devam edememem uyuz etti valla, bi yardımcı olursanız memnun olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu bir denermisin.

Şunu bir denermisin.
    Valla oyun açılsa deneyecem ama bir türlü açamıyorum Yine de açılınca deneyecem kesin, teşekkürler. Bu arada açabilmek için şu sıkıntıyı çözebilecek birisi varsa çok memnun olacam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla oyun açılsa deneyecem ama bir türlü açamıyorum Yine de açılınca deneyecem kesin, teşekkürler. Bu arada açabilmek için şu sıkıntıyı çözebilecek birisi varsa çok memnun olacam.
    3D kapalı değilse 3D yi kapayabilirsin.

oyunu nasıl 2D YAPA BİLİRİM YARDIM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak az önce eklediğim resimde Enable 3D match yazıyor.Orda kutunun içindeki işareti kaldır.

Bak az önce eklediğim resimde Enable 3D match yazıyor.Orda kutunun içindeki işareti kaldır.
    Dediğim gibi sevgili kardeşimoyunu açsam 3D'yi de kapatacam çözünürlüğünü de azaltacam ama bir türlü açılmıyor, bilgisayar donuyor. Oyunu açmadan bunları değiştirmenin yolunu biliyor musun. Yine de teşekkürler

AYNEN BENDE OYUNU AÇAMIYORUM

Cannot run game: Failed to set up graphics sytem

BÖYLE HATA VERİYOR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dediğim gibi sevgili kardeşimoyunu açsam 3D'yi de kapatacam çözünürlüğünü de azaltacam ama bir türlü açılmıyor, bilgisayar donuyor. Oyunu açmadan bunları değiştirmenin yolunu biliyor musun. Yine de teşekkürler
    Last edited by Evren17 : 11.Aralık.2008 at 17:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    ekran çözünürlüğünü 1024*768 yapmalısın sonra fm'nin kısayoluna sağa tıklayarak target kısmına resimde görüldüğü gibi bir boşluk bırakarak -windowed -small_screen yazıp uygulaman gerekli imiş.

teşekkür ederim hocam az önce yaptım oldu umarım başka bi problemle karşılaşmadan oynarım,tekrar teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

--fullscreen_width=800 --fullscreen_height=600

Yukardaki şeyi aynen kopyala.Fm 09 simgesinin üstüne gel.Sağ Tuş özellikler de.Üstten Kısayol sekmesini tıkla.Hedef yazan kısmın sonuna bunu yapıştır.İyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri