-
Antreman Sorunu
arkadaslar forumda sorunu aradim , aradim ve buldum ama yine olmadi .. schedules dosyasini kendim olusturdum , oyuna girdim taktigin linklerini bulamadim yardimci olursaniz cok sevinirim ..
-
oyunda antrenman ekranında schedules'den edit schedules diyeceksin. İmport deyip antrenman dosyanı nereye koyduysan seçeceksin. Bu ylu izlediğinden emin misiin?
-
evet eminim .. import'a basiyorum dosyayi buluyor ama icindeki o linkleri bulamiyor 
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
acaba ayni grafikleri indirdigimizde cache dosyasini siliyoruz ya bundada siliyormuyuz ?
Last edited by CanPolat7 : 12.Aralık.2008 at 16:35
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
hayır cache dosyası ile alakalı değil. Bir ekran görüntüsü koyabilir misi import ederken? Yada hangi antrenman programını import etmeye çalışıyorsun?
-
screenshot nasil yapiyorduk .. makalele diye bir program
-
print screen tuşuna bas painte yapıştır imageshacktan upload et.
-
-
raradan çıkardınız mı dosyaları?
-
-
12.Aralık.2007, 23:12
ozaman sorun olmamalı diye düşünüyorum. Birde dosyaların sonuna .tsh ekleyip dener misin?
-
12.Aralık.2007, 23:15
ekliydi .tsh diye
of of
-
12.Aralık.2007, 23:18
dosyayı bana ulaştırabilir misin? msn adresim var profilimde mail atarsan sevinirim.
-
12.Aralık.2007, 23:23
tamam msn adresin tam olarak nerde yaziyor .. ben sana simdi yollayayim msnden .. 20 dk sonra cikmam gerekiyor ise gidecem cünkü 
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam buldum mail adresini simdi ekliyorum
Last edited by CanPolat7 : 12.Aralık.2008 at 17:10
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
12.Aralık.2007, 23:25
-
12.Aralık.2007, 23:52
Hocam ALLAH senden razi olsun yaptim hele sükür, sagolasin, emegine saglik ..
-
13.Aralık.2007, 00:06
nasıl yaptın anlatta sorun yaşarsak yardım alırız ?
-
13.Aralık.2007, 08:45
Arkadaşımız antrenman dosyalarını hatalı yere attığından dolayı hedef dizini bulamıyordu bu yüzden sıkıntı yaşadı ama halletmiş.
Mesaj Yetkileri