Konya Şekerspor-1 Denizlispor-3
Forvetlerin beceriksizliği + 2 30 metre golü=yenilgi.Takımdan memnunum.
Konya Şekerspor-1 Denizlispor-3
Forvetlerin beceriksizliği + 2 30 metre golü=yenilgi.Takımdan memnunum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İlhan abi taktiğini birazdan deniyorum, sonuçları buraya aktaracağım.
Gene coşmuş İlhancım Eminim etkli bir taktiktir ellerine sağlıkİndirip deneyelim. Hazır taktik kullanmasakta herkesin kullandığı bir taktiği inceleyip ona karşı bir şeyler yapmak şart
Denedikten sonra izlenimlerimide yazarım.
Hocam taktiğinizle oynadığım maçlar aşağıda.Açıkçası sonuçlar fena değil.İnter'i yenmem süper oldu ayrıca...Amma velakin top sürekli rakip takımda,benim oyuncular dört dönüyor.Adamlar çok pozisyon buluyor.Ben ise az buluyorum.MC deki oyuncularım tam olarak MC değil açıkçası DM oyuncular.Appiah,Zuculini,Mauri ve Matuidi'yi kullanıyorum genelde,yetersiz oluyor.Eski taktiğimden dolayı Duff gibi,Foggia gibi çok kaliteli kanat oyuncularım var.Bir öneriniz var mı ?
taktiği ve antrenman paketini indirdim ve deneyeceğim. Yeni takımım şu an için belli değil boşta bekliyoruz, gelişmeleri aktaracağım.
Teşekkürler
---
Ve yeni takımımı buldum KAYSERİSPOR.
2010 senesinde Mart ayında aldım ve takım şuan 13. sırada.
4 maç yaptım.
Trabzon deplasman 1-1
Fener içerde 1-1
Ankaraspor deplasman 1-1
Ankaragücü içerde 2-2
Böyle çıkıyorum maçlara, düzeltme yapılabilir mi ?
Topuz mu AMC oynasın free ? Eren free oynatmıyorum, Mark Viduka 34 yaşında bonservizsiz onu alıyorum Diaz var genç AMC ve Osei FC onu aldım yeni sezona. Aghahowa teklif var tutsam mı elimde pırpır forvetolarak bende biçilmiş kaftan ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ve ucuz bana yarar sağlayabilecek transferler malum 1.5 € bütçe var.
Last edited by uAdenyel : 02.Ocak.2009 at 09:03
bilader gerçekten teşekkürler taktik ve antrenman pakedin için... fm 08 de senn taktiginle tabi üzerinde kendme göre oynamalr yaparak 5 yıl üstüste kayseriyle şampiyon oldum.. her sene avrupada 2. tur gördüm.. ana felsefe taktikte mevkiye uygun oyuncuyu kullanmak.. yıldız olması ggerekmiyor takım uyum içinde hareket etsin ve herkes gorevini yapsın başarı kaçınılmaz.. şimdi de fm 09 daki kariyerime kayseriyle başladım ilk maçım fenerle deplasman 1-1 diger 3 maçı da kazandım şampiyonluk yne benim.. forever total dominasyon..emegine saglık..