1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Temada Renk Belirsizliği

Unhappy Temada Renk Belirsizliği

Arkadaşlar ne kadar tema yüklersem yükleyeyim renkler bir bozuk oluyor orijinal tema haricinde bir tema kesinlikle çalıştıramıyorum resmi de göstereyim de daha rahat anlaşılsın ...

config.xml dosyası bozulmuş falan diyenler oldu ama bir çözüm bulamadım şimdiden teşekkür ederim ...

Fm08 grafik rehberlerinde XML dosyalarını düzenleyerek renkleri düzeltme olayı vardı..orayı kurcalarsan bulursun

Tamam da bu temanın zaten ayarla bi xml dosyası yok mu orijinalinde temanın böyle bir renk yok ...

Bendede öyle oldu bilen biri varrmı yardım etsin ?

Farklı bir ekran görüntüsü arkadaşlar ... Farklı bir temadan tabii ki ...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Her skinin en duzgun performans icin onerdigi bir cozunurluk var. Sorununuzun onlarla alakasi var mi bilmiyorum. Ekran kartlariniz onboard mu?

Bakın şurada bir yönetici arkadaş 2008 için çözüm üretmeye çalşmış bunu 2009 a uygulamak mümkün müdür ?

http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=skin+sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

2008'de bana da oluyordu. Skin dosyalarında herhangi bir kurcalama yaptın mı?

Yok yapmadım ya neden oldu anlamadım vallahi =)

Quote Originally Posted by aslanonur View Post
    Bakın şurada bir yönetici arkadaş 2008 için çözüm üretmeye çalşmış bunu 2009 a uygulamak mümkün müdür ?

http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=skin+sorunu
    Bunu indirip denedinmi sen ?

Denedim bende olmadı ...

Eski mesajları falan da taradım da 2008 de 2007 de de bu problemi çekenler varmış , Disco nickli arkadaş bir çözüm üretmeye çalışmış ama o da işe yaramıyor zaten Fm 2009 dan tamamen soğudum ya teması sorun taktik ekranı sorun oyuncuları sorun maç ekranı sorun ...
    Last edited by aslanonur : 20.Aralık.2008 at 00:55

Mesaj Yetkileri