1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: menegerin transfer araştırması

1. Post menegerin transfer araştırması

mrb arkadaşlar ben de fm oynıyıcısıyım sivassoprala başladım uefa elemeden geçerek gruba kalmayı başardım ve de ob die bir takımı yendim 2-0 ilk maçım size soracağım şuydu:ben gruptan çıkarım diye düşünüyorum alacağım parayla iyi forvet transferi yapmayı istiyorum m.yıldızın yanına menejerlerimden oyuncu raporları istersem onları teknik özellikleriylemi rapor sunucaklar yoksa oynadığı maçlardan birkaç video gösterecelermi bunu merak ettim cevap veren arkaşlardan şimdiden teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar unuttum birşey daha sormayı;kendi asistanlarımı altyapıma nasıl görevlendireceğim
    Last edited by eren968 : 20.Aralık.2008 at 17:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Başka oyuncularla ilgili raporları gözlemcilerinden alabilirsin.kapasitesini görmek istediğin oyuncuyu bir kaç maç izlettirebilirsin daha sonra gözlemci sana o oyuncuyla ilgili şimdiki yeteneği,kişiliği,gelecekteki potansiyeli,nasıl transfer edebileceğin,o oyuncunun zayıf yönleri hakkında detaylı bilgi verir.

3. Default

teşekkür ederim cevap vrdiğiniz için gözlemcinin izlediği maçlarıda bende izliyebilirmiyim acaba

Mesaj Yetkileri