1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Memory Warning Hatası

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Unhappy Memory Warning Hatası

beyler ben yaklaşık 1 aydır fm2009'u oynuyorum neyse dün akşam metalistle yeni bir kariyer açtım sonra oyunu güzelce kaydedip çıktım bu sabah oyuna girmeye çalıştığımda şölebir hata veriyor:
    '' Football Manager 2009 is running dangerously low on memory. Please quit and free up some memory''
    '' Football Manager 2009 has run of memory and will now quit ''

tmm kabul ediyorum pc'min özellikleri pek iyi değil ama geçen akşam çalışan bu oyun bu sabah niye çalışmıyor

not:bazı arkadaşlar pc'ye reset at ram ve cpu kullanımı düşsün hdd deki geçici dosyalar silinsin dicek ancak ben bunu denedim başarılı olamadım

Evet arkadaşlar aynı hatayı biraz önce bende aldım.

FM serilerinde ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Oyunu silip baştan kurdum, bilgisayarı baştan başlattım... Ama olmuyor. Umarım bir bilginiz vardır, yardım bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

batuhanry arkadaşım sen sorunu çözdün mü yoksa sende hala benim gibi fm 2009'u oynuyamıyor musun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyununuz orjinal mi yoksa Futball Manager 2009-TL ya da Team JPN idi galiba o tür versiyonlardan mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

oyunum orjinal değil ancak team JPN falan birşey yazmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sorun burada zaten. Orjinal oyunu olanlarda rastlandığında nedeni başka oluyor.

Yaptığım araştırmada orjinal olmayanın bir sürümü böyle bayağı bir hataya neden olmuş.

Ve buranın kuralı olarak orjinal olmayan oyunlar için yardımda bulunulmuyor.

Konuyu çektiğiniz yerden araştırsanız iyi edersiniz.Belki orada sorununuzla ilgili bir yanıt varsır.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

tmm teşekkür ederim konu kilitlensin forumda boşuna yer kaplamasın

Yönetici Notu: http://forum.turksportal.net/vb/show...ght=low+memory bu konudan devam edelim.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 05.Eylül.2009 at 23:41

Mesaj Yetkileri