Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Kariyerinizde başarılar dilerim.Geçen serideki kariyerinizde baya iyiydiniz.Umarım buda aynı şekilde iyi geçer..
İnşallah bizde öyle umuyoruz.

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Kariyerinde başarılar dilerim. Keşke gerçek logomuzu kullansaydın.

Regen konusuna katılıyorum hatta regensiz oyna bence,
Abi az önce kontrol ettim. Bursa'nın resmi sitesinde de bu logo kullanılıyor.. Hiç regensiz oyun olmaz İlla ilk 11 olnucak demek değil, toplam kadromda regen sayısı 3'ü geçmeyecek.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Başarılar dilerim takipçinim
Kardeşimsin

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Geçen sene kaybedince küfür yazıyordun başarılar dilerim
Küfür değildir o Yanlışın vardır Öyle ortada falan söyleme bi duyan falan olur :P İnsani bir eylemdir o Küfür yoook

Dış transferden önce kendi bünyemizdeki transferleri tamamladım.. Mustafa Sarp ve Sercan ile 5'er yıllık yeni sözleşmeler imzaladım.

TRANSFERLER

Genel Bakış

NOT: Burada kimseyi satamadım ama kiralık olarak verdiğim oyuncular var.. Resmi erken tarihte kaydettiğim için kiralık yolladığım oyuncular gözükmüyor.. Yolladıklarım zaten kötü oyunculardı..

KARDEŞ TAKIM

Kadrom ve Taktik Anlayışım.

Burada Kullandığım taktik şu linkte paylaşılan taktiktir..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69977 (Şu Yabancı forumlarda bulunan inanılmaz taktik )

Bu taktiği kendime göre biraz düzenledim tabii. Kadrom çok kaliteli olmadığından istenilen özellikle oyuncu bulmakta zorluk çektik.. Frikikleri, kornerleri kendimize göre ayarladık

Kullandığım Antrenman programı ise tabiki çoğunun kullandığı Tugs.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69958 (burdan ulaşabilirsiniz)

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Hazırlık maçlarımızda gol yollarında çok da büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Defansımızda eksiklikler var, ama yapacak bir şey yok Ligi en iyi şekilde bitircez.

Bir dahaki mesajımda ligin ilk 6 maçını yayınlıcam...