Temanın üzerinde gri bir renk tonu var.Ne yapmalıyım ?
![]()
Temanın üzerinde gri bir renk tonu var.Ne yapmalıyım ?
![]()
bir anormallik yok resimde gayet normal gözüküyor tam olarak problem nedir?
Ben bu temayı indirirken koyulan resimler böyle değildi.Oyunu ilk yüklediğimdede arkaplandaki resimin üzerinde gri bir ton vardı.Nedendir bilmiyorum bende size soruyorum ?![]()
arka planda şampiyonlar ligini yıldızları gibi birşey var o yüzden senin grilik dediğin şey gözüküyor.
Arkaplan resimini değiştirebilirsin. El barto'nun da dediği gibi Şampiyonlar ligi efekti var arkaplanda başka bir resim koyarsan sorun kalmayacaktır.
Bak orijinal resim bu.Bu resim arka planda böyle çıkması gerekirken yukarıdaki gibi çıktı ben bunun nedenini soruyorum.
![]()
Çok bir bilgim yok bu konuda grafik ekibinden arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaklardır sana ama sanırım bu temada arka plan eklediğinde böyle gözüküyor.
İndirdiğiniz yamaları rardan çıkararak Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009/Skins içerisine atmalısınız. Attıktan sonra cache klasörünü silmelisiniz. cache klasörünü silmek için gizli dosyaları göster seçeneğini aktif etmelisiniz (Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm/Gizli Klasörleri Göster) Bunu yaptıktan sonra C:/Documents and settings/Kullanıcı Adınız/Application Data/Sports Interactive/Football Manager 2009/cache klasörünü silmeli ve oyunu açmalısınız. Oyunda preferences kısmından display&sounds'tan skininizi değiştirebilirsiniz. Eğer vista kullanıyorsanız cache klasörünün yeri için linki ziyaret edin.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69975
Olmalı ama başka bir yolu yok. Olmuyorsa biryerleri eksik yapıyorsunuzdur.
2009 için hazırlanan yamaları indirdiğinizden emin olun. Ve oyun açıksa kapatıp açmanız gerekiyor. Dediğim işlemleri oyun kapalı iken yapıp açın oyunu.
Link vermek yasak oldugundan editledim mesajını. hem zaten görünmüyor koydugun linkteki. İndirip dene bakalım olacak mı dediklerimi yaparak.
bide oyuncu özellikler bende sayılarla değilde kutu içinde dolum ile gösterilio onu nas hallederiz?
sayılarla göstermesini istiorumda
Merhaba arkdaşlar, benim bi sorum var, ayrı başlık açmak istemedğim için burda soruyorum.
Sitenin çalışmalarını çok beyeniyorum(anlaşılamayan ligler için formalar, logolar vb..)Bunlar oyunu 10 kat daha zevkli hale de getirir.Ama dosyaları atmam gereken dosyayı ve özellikle ''cache'' nin olduğu dosyayı bulamyorm.Vista kullanmamla alakalı olabilr çnkü xp kullanan kuzenmde bulabiliyoruz.
Bana vista için bi yol yordam gösterrsenz o dosyaların bulunduğu yer hakkında çok iyi olr teşekkürler...
Teşekkürler weber1907.
weber oyuncu profilinde wiev diye bir yer varmış oradan değiştirebiliyormuşsun dener misin?