1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Not well-formed (invalid token) at line 1 sound_cash_mode.xml

Default Not well-formed (invalid token) at line 1 sound_cash_mode.xml

not well-formed(invalid token) at line 1 sound_cash_mode.xml

böle bi hata weriyor ve de oyuna girremioyorum sebebi ne olabilir acaba??

Default not well-formed(invalid token) at line 1 sound_cash_mode.xml

not well-formed(invalid token) at line 1 sound_cash_mode.xml

böle bi hata weriyor ve de oyuna girremioyorum sebebi ne olabilir acaba??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne zaman verdiğini çözmemiz lazım?Tam olarak ne zaman oldu?Bir tür yama ,facepack,skin vs. vs. indirdiğin zamana yakın mı?

Şu an hala 9.0.1 mi kullanıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Abisi oyuna giris logosuna sag tıkla özelliklere gir hedef yerine "C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009fm.exe" den sonra --reset_preferences yaz kısayolu çalıştırıp Oyuna gir bilgisayar 1 kere reset atacaktır. sonra yine hedef yerinden --reset_preferences i sil ve oyununa başla.

Bu sorunu cözmezse Cache klasöründe settings die bir dosya var onu sil. ama kayıtlı oyunun falan kaybolur benden söylemesi.

XP: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings

Vista: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings

bu hatayı oyunu dahaa ilk açarken veriyor.oyunu sildim tekrar yükledim dediklerinizi yaptım ama düzelmedi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdin mi?Sen oyunu silsen bile cache dosyalarında kalmış olabilir.Yukarıda tarif edilen gibi cache işini hallet.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by MERTCEVHER View Post
    bu hatayı oyunu dahaa ilk açarken veriyor.oyunu sildim tekrar yükledim dediklerinizi yaptım ama düzelmedi...
    Bende yabancı forumlardan baktım bu şekilde çözülmüş abisi. Birde aplication datada sports interactive klasörünün içindekini sildin mi, skin kullanıyorsan onu kaldır oyunun orjinal skinine dön belki o şekilde düzelir

Mesaj Yetkileri