tablo ortada kıran kırana geçen bir sezondu.Aslında Açık ara şampiyon olabileceğim bir durumdu ama çok saçma puanlar kaybettim.

Uzun süre 3ncü kaldım.1ve2 ile aramda hep 3 puan fark olmuştu.

Oyuncuların durumu.Forvetler adeta Kısır kedi gibi .Zaleyeta nın 2 ay gol atmadığı bile oldu .

yılın ilk 11 inde 1 adamım var ve kesinlikle hak etti.7.34 ortalama ile oynuyor

Bu da son durum.

Bir kaç sorum olacak.

1.Zaleyeta ve Lavezzi verdiğin tanımlamaya uyan bir forvet.Performansları ortada.Biri 50 maçta 17 gol atarken diğeri 37 maçta 17 gol atıyor.AMC olarak D'alessandro arkalarında.Alessandro nunda tarifine uygun olduğunu düşünüyorum.MC olarak Hugo viana (10gol9asist)Blasi(10gol6asist)Joao Moutinho(2gol 7 asist).Takım ın gol ortalaması 1.5.Forvetlerin kısırlığı neden acaba?.
2.J.Moutinho = 21M$ aldım 32M$ a taksitli şekilde M.United istiyor vermelimiyim ?verirsem yerine kim alıyım.Walter Gargano 11M$ a Roma talipli.Lavezzi ye 19M$ Juventus.Maggio ya 27M$ a Milan,M.United gibi büyük klubler talipli.Sorum bunları satmalımıyım ve yerlerine kimi almalıyım.
3.2As 1 de yedek golcü arıyorum.Gol sorunumu çözecek.

Giriş taktiği bence cok güzel.Evimde inter,Milan (ev ve deplasman)Lazio,Juventus,Fiorentina dan 1 puan aldım.Uefa grubunda Stea B.,Wolfsburg , Feyenoord gibi takımların bulundugu grupdan çıktım Galatasarayı kendi sahasında 3-1 yendim kendi sahamda 2-1 yenildim.Bir sonraki tur Liverpool 1-0 yenildim ve evimde 0-0 kaldım.

Giriş taktiğin güzel bence.Atak taktiğini nedense başaramadı takım.Zayıf takımlara karşı zorlandı.