1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyunda donma

Default Oyunda donma

Arkadaşlar Oyunda donmalar oluyor nedenini çözemedim 1-2 maç güzel 3 maça gelince donuyor sonra devame diyor beni fıtık etti anlamış deilim. Nedir bunun nedeni ne yapmam lazım düzeltmek için yardımlarınız için teşekkür ederim.

Birde ben chelsea yönetiyorum wagner love yi aldım çalışma iznide verdiler ama Şuan adamın yanında Çlş kırmızı yazısı var ve takıma alamıyorum bunun nedeni nedir acaba. Türkçe yama yüklü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wink

Zannedersem 1 - 2 maç oynuyorsun oynarken ekran kartın ısınıyor . Ve 3. maçta ekran kartından verim alamıyorsun . Ekran Kartının soğutucusuna bi bak gerekirse değiş . Eğer soğutma sistemin fansızsa kasa içi soğutmaya dikkat et . Hala sorun devam ederse cpu dan kaynaklanır . Cpu fanını kontrol et .
    cpu soğutucunuzdan kaynaklanıyor da olabilir . Soğutucunuz tam takılmamışsa veya uzun süre fan ı açıp altındaki jele bakmamışsanız işlemcinin ısındığını görürsünüz. Doğal olarak işlemci performansı düşer .

Önerim :
    - Soğutucunuzun üzerinde toz bırakmayın
    - İyi takıldığına dikkat edin
    - Soğutucunun altındaki jel i kontrol edin
    - Yavaş çalışan fan cpu nun ısınmasa neden olduğu için fan ısı değerlerini kontrol edin
    Ya da iyi bir soğutucu alın .

Soğutma çok önemlidir . İhmal etmeyin bilgisayarınızın verimli çalışmasını istiyorsanız soğutma şart .

Quote Originally Posted by mustafats1967 View Post
    Zannedersem 1 - 2 maç oynuyorsun oynarken ekran kartın ısınıyor . Ve 3. maçta ekran kartından verim alamıyorsun . Ekran Kartının soğutucusuna bi bak gerekirse değiş . Eğer soğutma sistemin fansızsa kasa içi soğutmaya dikkat et . Hala sorun devam ederse cpu dan kaynaklanır . Cpu fanını kontrol et .
    cpu soğutucunuzdan kaynaklanıyor da olabilir . Soğutucunuz tam takılmamışsa veya uzun süre fan ı açıp altındaki jele bakmamışsanız işlemcinin ısındığını görürsünüz. Doğal olarak işlemci performansı düşer .

Önerim :
    - Soğutucunuzun üzerinde toz bırakmayın
    - İyi takıldığına dikkat edin
    - Soğutucunun altındaki jel i kontrol edin
    - Yavaş çalışan fan cpu nun ısınmasa neden olduğu için fan ısı değerlerini kontrol edin
    Ya da iyi bir soğutucu alın .

Soğutma çok önemlidir . İhmal etmeyin bilgisayarınızın verimli çalışmasını istiyorsanız soğutma şart .

MUSTAFA teşekkür ederim. Benim makina laptop ondan açamıyorum en iyisi bir pc yide götürüp ısı değerlerini kontrol edeyim makinanın fazla ısınıyor gibi geliyor ve bir msn,explorer, ve fm yi açında cpu kullanımı %90 ı buluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rica ederim . Yardımcı olabildiysem ...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Wagner Love konusunda çelışma izni aldığına eminmisin. Eğer federer kulübün varsa adamı alabilirsin fakat çalışma izni alana kadar oynatamazsın diye bir şeyler yazar ve sorar yinede transferi onaylıyormusun gibisinden eğer ok dersen adamı alırsın ve oynatman için AB statüsüne geçebileceği bir federer kulübe kiralamn gerekir

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Wagner Love konusunda çelışma izni aldığına eminmisin. Eğer federer kulübün varsa adamı alabilirsin fakat çalışma izni alana kadar oynatamazsın diye bir şeyler yazar ve sorar yinede transferi onaylıyormusun gibisinden eğer ok dersen adamı alırsın ve oynatman için AB statüsüne geçebileceği bir federer kulübe kiralamn gerekir
    Senin dediğin olabilir kardeş saol federer derken ne demek istedin örnek verebilir misin

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

9.2.0 yamsıyla bu sorunda çözüldü artık PC mde donma felan yok gayet hızlı oynuyorum ve baya zevk alıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Sainted View Post
    Senin dediğin olabilir kardeş saol federer derken ne demek istedin örnek verebilir misin
    Aldığın oyuncu çalışma iznine takıldı ise İngiltere dışındaki bir Pilot kulübüne (Vandaşlığı alınması en kolay ülke hangisi ise ona galiba Belçikada süre daha kısaydı) oyuncunu kiralarsan o ülkede 3 sene oynar ve AB vatandaşı olur fakat oyuncunu yollamdan önce mutlaka 5 yıllık sözleşme imzalat ondan sonra gönder

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Aldığın oyuncu çalışma iznine takıldı ise İngiltere dışındaki bir Pilot kulübüne (Vandaşlığı alınması en kolay ülke hangisi ise ona galiba Belçikada süre daha kısaydı) oyuncunu kiralarsan o ülkede 3 sene oynar ve AB vatandaşı olur fakat oyuncunu yollamdan önce mutlaka 5 yıllık sözleşme imzalat ondan sonra gönder

teşekkür ederim üstad baya uzun bir süreymiş saolasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    9.2.0 yamsıyla bu sorunda çözüldü artık PC mde donma felan yok gayet hızlı oynuyorum ve baya zevk alıyorum

9.2.0 cracc lazım hiçbir yerde bulamadım
    Last edited by Sainted : 23.Aralık.2008 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kırek ve benzeri şeylerin sitemizde paylaşılması yasaktır. Bu nedenle yardımcı olamıyoruz.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 30.Aralık.2008 at 20:29

Mesaj Yetkileri