1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: the game has stopped working

Default the game has stopped working

merhaba
    oyunda 4. sezonumdayim. continue'ya tikliyorum ve bi kac saniye sonra beni 'Football Manager 2009 has stopped working' uyarisiyla oyundan atiyor. bu bir kac sezon oncesinde de olmustu ancak oyuna tekrardan baslayinca ayni uyariyi vermemsti. ancak bu sefer kesinlikle oyun ilerlemiyor.
    Vista kullaniyorum. patch 9.1.0 yuklu.
    sebebi ya da cozumu ne olabilir bu sorunun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hata olarak sadece Football Manager 2009 has stopped working' yazısımı geliyor?

Eğer daha fazla şey yazıyorsa ekran görüntüsü koyarsan daha iyi olur.

Uyarinin altinda "a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is available" diyor

"close program" secenegini veriyor. onu tiklayinca da masaustune geri donuyor. ve baska hic bir sey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hatanızın aynısdan bu başlıkta bahsetmişler.

http://community.sigames.com/showthr...topped+working

Çözüm olarak DirectX SDK'nın güncel olup olmadığını sormuş fakat bunu uygulayan arkadaş sorunun çözülüp çözülmediğine dair cevap vermemiş.

Sende bir dene istersen.
    Yanlız bu DirectX SDK 480MB büyüklüğünde bir dosya.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Ayrıca eğer oyuna sonradan forma, logo tarzı şeyler yüklediysen, bunları silerek çalıştırmayı dene.

Ek olarak 9.2.0'ı yükleyip denemenizi öneriyorum.

tesekkurler. yuklicem ve calisip calismadigini yazarim

yok yukledim ve ise yaramadi. yine ayni hatayi ayni yerde veriyor.
    acaba oyunu yeniden mi yuklesem diyorum?ancak kaydettigim oyunu da kaybetmek istemiyorum. bir de oyunun icinde cikan sifreyi bir kac defa daha kullanabliyorum degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9.2.0'ı yükledin mi?

Silip yeniden yüklemekte başka bir çözüm yolu olabilir. Silmeden önce sonradan yüklediğin logo, forma, kayıtlı oyun gibi şeylerin yedeğini al, http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/ bu adresten aktivasyon kodunu deaktivite et ve tekrar kur.

Bir diğer ihtimalde kayıtlı oyunun hasar görmüş olabilir. Başka kayıtlı oyunlarda da aynı hata oluyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunu Silip Tekrar Yüklerseniz Kayıtlı Oyununuzu Kaybetmezsiniz Sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

bana kalırsa oyunu kaldırıp tekrar kur ve save dosyanı tekrar çalıştırmayı dene oyunun çallışmasını saglayan dosyalar zarar görmüş olabilir
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Genelde görüntü ile alakalı.Display'den oyunu pencere moduna ayarlayıp oynarsan silmeye falan gerek kalmaz.yüksek çözünürlük çakışması oluyor genelde bazı ekran kartı sürümleri ile.Genelde pencere modundan oynamak ya da bilgisayarın için uygun çözünürlüğü seçenekler arasından bulmak sorunu çözüyor.

Mesaj Yetkileri