-
"Sezon sonunda sözleşmen biteceğinden, ara transfer döneminde gönderilmenin kulübe maddi kazanç sağlayacağı bir gerçek. Peki başkanın veya yönetimin seninle bu konuda bir görüşmesi oldu mu?"
"Ben mukavelem bitse bile kulübümde kalırım. Bunu onlar da biliyor.. Benden imza atmamı istedikleri anda imzayı da atarım. Bu konuyu başkanla görüşmedim çünkü onlar da seve seve imza atacağımı bildiklerinden böyle bir görüşmeye gerek görmemişlerdir. Yani Sivasspor’a imza atmak için sözleşmemin bitmesine gerek yok.."
Klasik cahil futbolcu yaklaşımı. Bu profesyonallik demek değil. Sen 3 yıllık mukavele yaparsın atıyorum. 3 yıl adamlara birşeyler verirsin. Onlarda sana bişeyler verir. Sonra mukavelen doldumu gidersin. Kimse kimseye borçlu değildir efendim.
Bu futbolcularda standartı tutturamıyorlar. Bir açgözlü paranın esiri olmuş insanlar biz profesyonaliz deyip yalanlar atıyorlar. Ruhlarını satıyorlar.
Birde bu garibanlar onlar kefesine konmamak için geleceklerini satıyorlar.
Tuhaf iş farklı iki uç.
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Aralık.2008 at 16:59
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules