1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Küçükler yandı büyükler ağladı!

Hybrid View

Nesil
    2006

İşin ilginç yanı, Fenerbahçe'nin ne karda ne zararda olması. Bütün kararların adil verilmesi, iki hafta boyunca iki golümüz ve bir penaltımız. Daha ligin ilk başında bir penaltımız verilmedi. (daha verilmeyen niceleri var)

Birde Beşiktaş bütün bu kadar yaygarayı bir puan için mi yaptı?

Hürriyet srıf gündeme gelmek için şaçma sapan bir tablo hazırlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sanıyorum Fenerbahçe'nin galip geldiği maçlarda Fenerbahçe aleyhine yapılan hatalar gözardı edilmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İşin ilginç yanı, Fenerbahçe'nin ne karda ne zararda olması. Bütün kararların adil verilmesi, iki hafta boyunca iki golümüz ve bir penaltımız. Daha ligin ilk başında bir penaltımız verilmedi. (daha verilmeyen niceleri var)

Birde Beşiktaş bütün bu kadar yaygarayı bir puan için mi yaptı?

Hürriyet srıf gündeme gelmek için şaçma sapan bir tablo hazırlamış.
    F.Bahçe, 6.haftadan sonra dengeledi

İlk 6 haftada hakem hataları sonucu 6 puan kaybı olan Fenerbahçe, sonraki haftalarda bu hatalar lehine geliştiği için dengeyi sağladı. Ankaragücü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da hakem hatalarında etkilenmeyen takımlar oldu.

Tablonun neresi komik ayrıca anıL ?

Burda verilmeyen kırmızı kartlardan bahsedilmiyor. Hiç kimse müneccin değildir.10 Kişi kalan takımlarda 2-0 dan maçı döndürebiliyor 11 e 11 devam eden maçlarda da aynı şey söz konusu. Yani bunu kimse bilemez kırmızı verilseydi şöyle böyle olurdu diye.

Ama burda söz konusu maç sonucuna tamamen etki edilen hatalar. Yani verilmeyen net goller , verilmeyen penaltılar , ofsayt sonucu verilen goller, elle atılan goller, haksız kazanılan puanlar yani.

Feyyaz1889 Kayseri maçı için iki takım lehine de haksız penaltı verildi ve Trabzonspor'un golü çizgiyi geçmedi denildi. Hürriyet gazetesinden bahsediyoruz burda bunlar sana bana göre hatalar değil , her kesim tarafından gözle görülen ve maç sonucunu etkileyen hatalar..!

Kayseri-Trabzon maçı 1-1 bitti. Bizim attığımız gol çizgiyi geçmedi doğrudur , Kayseri'nin penaltısı da penaltı değildi bizim kullanıpta kaçırdığımız gibi. Yani 2 takımda haksız puan kazanmadı veya kaybetmedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...93.asp?gid=211

Haberin Linki burda hangi maçda neler yapılmış görebilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Feyyaz1889 Kayseri maçı için iki takım lehine de haksız penaltı verildi ve Trabzonspor'un golü çizgiyi geçmedi denildi. Hürriyet gazetesinden bahsediyoruz burda bunlar sana bana göre hatalar değil , her kesim tarafından gözle görülen ve maç sonucunu etkileyen hatalar..!

Kayseri-Trabzon maçı 1-1 bitti. Bizim attığımız gol çizgiyi geçmedi doğrudur , Kayseri'nin penaltısı da penaltı değildi bizim kullanıpta kaçırdığımız gibi. Yani 2 takımda haksız puan kazanmadı veya kaybetmedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...93.asp?gid=211

Haberin Linki burda hangi maçda neler yapılmış görebilirsin.
    Hocam çok afedersin ama Hürriyet gazetesi bana göre paçavradan başka bir şey değil...Biz basının ne mal olduğunu biliyoruz.
    Çok sevgili Erman'da birbirinin fotokopisi iki pozisyona göz göre utanmadan yalan söyledi Galatasaray maçından sonra...Yüzü bile kızarmadı,Hürriyet gazetesi kim ki?Kim için yapmış bu tabloyu,bunları çıkartan Sıddık Turgut kim?

Fenerbahçe-Antalyaspor: 2-0 (Bülent Yıldırım): Güiza’ya açık penaltı yapıldı. Yardımcının penaltı ikazına Bülent Yıldırım, kulak asmadı.

En basitinden bu maçta Antalyaspor'un maç 2-0'ken attığı nizami golü vermemişlerdi...Bundan bahsetmemiş bile,Güiza'ya açık penaltı demiş.Kimbilir başka neleri es geçtiler?Görmediğimiz maçlar falan da var yani.
    Futbolda en çok tartışalacak karardır penaltı,sana göresi bana göresi de çok fazladır.Ama listeye şöyle bir baktım ''o düşürüldü,bu penaltıydı''..Bunlardan başka bir şey yok nerdeyse.Benim elimde maç kasetleri olsa ben daha iyi yazardım.
    Benim için hükümsüz bir haber...Tabi inanan,inanmak isteyen elbet olacaktır,bir şey diyemem.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    F.Bahçe, 6.haftadan sonra dengeledi

İlk 6 haftada hakem hataları sonucu 6 puan kaybı olan Fenerbahçe, sonraki haftalarda bu hatalar lehine geliştiği için dengeyi sağladı. Ankaragücü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da hakem hatalarında etkilenmeyen takımlar oldu.
    Tabii ki de hakem hataları ile dengeledik.(!) Denizlispor maçında iki golümüz verilmedi. Ondan sonra oynadığımız Antalyaspor maçında penaltımız verilmedi, tabii ki bu maçları kazandığımız için önemi yok.(!)

Mesaj Yetkileri