Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 220 sonuç

Konu: Paranın Satın Alamayacağı Şeyler Vardır. Premier Lig Buna Dahil Değildir. (Man. City)

duruldumu kariyer

Manchester City'i bu forumda en iyi tanıyan benim.Transferlerini beğenmedim.Gereksiz transferler yapıp kadroyu şişirmişsin.Sadece Veloso ve Faubert transferini beğendim.iyi başlamışsın,başarılar...Faubert'te gereksiz bir transfer olmuş aslında.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by meterden View Post
    duruldumu kariyer
    durmak yok yola devam

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Manchester City'i bu forumda en iyi tanıyan benim.Transferlerini beğenmedim.Gereksiz transferler yapıp kadroyu şişirmişsin.Sadece Veloso ve Faubert transferini beğendim.iyi başlamışsın,başarılar...Faubert'te gereksiz bir transfer olmuş aslında.
    evet çok iddialı konuşmalar. neyse

kadromuz şişkin değil gayet derin bir kadrodur. her mevkinin bir yedeği bulunmaktadır.
    Faubert konusuna gelince; orta yapmasını bilmeyen beklerle oyun oynamam çünkü beklerimizin mantalitesi çok yüksek sürekli ileri çıkıyorlar. richards ve onuohayla çizgiye inip saçma sapan bir orta yapıp kontra yemektense. fizik olarak ona hem yakın hem de daha teknik oyuncuları oynatmayı yeğlerim.
    sol bekimize gelince defansım önde basıyor hızlı ve pozisyon alması iyi oyuncular lazımdı tafforeau alındı. kolarov da onun yedeğine çekildi.
    veloso transferine gelirsek. veloso benim takımımda yedek çünkü dmc miz sürekli pres yapıyor. work rate ve staminası daha yüksek olan fernandesi oynatıyorum. zhirkov petrov un yedeğidir o transfer hakkında diyecek bişe yok çünkü taktiğe göre natural pozisyonu aml olan orda oynayacak oyuncu yok. riquelme as yuncu olarak alındı ama yedek oldu. elano formasını kaptırmadı. philipsin yokluğunda elanoyu oraya çekerek riquelme ye de şans veriyorum.
    moutinhoya gelince benim orta saha daki futbolcumun zeki olmasını istediğimden kaynaklanıyor. johnson çok iyi bir oyuncu ama moutinhonun paslarının yanında johnson biraz sönük kalıyor gibi.
    işin kısası ben transfer yapmayı sevmem ama oynayacağım taktiğe oyuncu bulmam lazımdı hepsi de bulundu.
    man city i iyi tanıyor olabilirsiniz. ama taktiğimi benden iyi bilemezsiniz.
    teşekkür ederim yorumunuz için.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

City Suskun City Yorgun

blackburn ün çift dmc ile çıktığı maçta ilk 20 dakika neler olduğunu anlamadık
    bu kadar kontrollü oynayan bi takımın bu kadar pozisyon bulması bizi şaşırttı açıkçası ben de tempoyu iyice yükseltip oyunu dar alana ve ileriye taşıdım blackburn ün de 10 kişi kalmasıyla baskıyı kurduk ama galibiyeti getirecek golü atamadık.

4. maçlar sonunda liderin 2 puan gerisinde 5.yiz 10 puanla lider arsenal

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

zayıf rakip karşısında rahat bir oyun sergiledik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

dev maç birazdan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    işte ilk onbirler
    Last edited by Rind-i Şeyda : 28.Aralık.2008 at 15:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

neden yorum yok yav

Yenersin ya arsenali zor degil basarilar

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Yenersin ya arsenali zor degil basarilar
    teşekkürler arkadaşım biraz zor oldu ama olsun

O piti piti karamela sepeti burası Manchester City

adebayor a kıl oldum
    gelecek sene alırsam satın alıp katara göndercem
    sanki oyunun bug u ya adam dinamo gibi
    oyunda ratinglere yansımasada Wright Philips arsenal savunmasını çok zorladı biz zorlandık onlarda zorlandı ama
    zorlansakta kazanmasını bildik son dakikada kornerden attığımız golle.
    robinho iki hafta uzak kalacak sahalardan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü gidişat sürüyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Selamlar. eğer robinhoyu ileride tek forvet oynatıyorsan bence yanlış yapıyorsun.ezilir orada çünkü baskı kuruyorsun rakip takımın üzerinde ama line up tipi forvetle oynuyorsun. jo ilk tercihin olmalı tabii bence.İyi eğlenceler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arshavin'i de alsaydın

başarılar..

Başlık çok güzel Başarılar dilerim.

kkötü gidiyosun adamım toplaman lazım blackburn le berabere kalınırmı ben watford la Fa cupta ezdim adamları olmuyor olmuyor :d

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Kötü gidişat sürüyor
    biraz daha kalitetli yorum yaparsan arkadaşım toplamda 2 beraberliğim var şimdiye kadar oynadığım maçlarda.

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    Selamlar. eğer robinhoyu ileride tek forvet oynatıyorsan bence yanlış yapıyorsun.ezilir orada çünkü baskı kuruyorsun rakip takımın üzerinde ama line up tipi forvetle oynuyorsun. jo ilk tercihin olmalı tabii bence.İyi eğlenceler
    haklısın arkadaşım. ama robinho işte adı yeter deyip target man işaretleyip koşu yoluna pas attırıyorum etkili de oluyor
    teşekkürler yorum için.
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    arshavin'i de alsaydın
    yorumunuz için teşekkürler riquelme yi alınca arshavin i hiç düşünmedim
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar..
    teşekkür ederim arkadaşım.
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Başlık çok güzel Başarılar dilerim.
    teşekkürler.
    kkötü gidiyosun adamım toplaman lazım blackburn le berabere kalınırmı ben watford la Fa cupta ezdim adamları olmuyor olmuyor :d
    kalınıyormuş demek ki
    çok kontrollü oynamışlardı hatırladığım kadarıyla çift ön libero ile oynuyorlardı.
    ama şimdi taktikte ufak değişikliklere gidicem bu takımı kimse tutamıycak

Umuyorum tutulmamanda gerek

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Lig Kupasında ezeli iki rakip

DEV DERBİ AZ SONRA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu maçı vermeyiz
    Last edited by Rind-i Şeyda : 29.Aralık.2008 at 14:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ooo tvde olsada izlesek lig tv neden satın aldıysa bu ingiltereyi hiç iyi olmadı

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

maç bitti çok zorlandık
    ssler birazdan

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Manchester in İki Büyük Takımı Vardır Biri Man City Diğeri Man City Yedekleridir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    maç aslında dengeli geçti ama riquelme ve petrovun harika futbolu,
    robinhonun sakatlanmasıyla takıma giren jo nun müthiş bitiriciliği birleşince ortaya bu sonuç çıktı
    elano ise neredeyse oynadığı her maçta gol attı ama reytinglere yansımıyor bu durum nedense.
    kupalar bizim geliyoruz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lig kupasında Tottenham ile eşleştik. Bu sene bütün kupalara talibiz. Kadromuz derin ve güçlü
    Last edited by Rind-i Şeyda : 29.Aralık.2008 at 14:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

çok sağlamsın

mutd maçında acayip şanslıymışsın zira unitedın kaleyi bulan 6 sutundan hiç gol atamaması mucize gibi birşey takım kadrolarını görebilirmiyim acaba zahmet olmazsa unitedın taktigini kadrosunu merak ettim.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

çok sağlamsın
    eyvallah.
    şimdi portsmouth maçı var 3 er 3 er koyucama rtık maçları zaten fazla ilgi yok
    dakika 10 portsmouth kalecisi devleşti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Can Oksuz View Post
    mutd maçında acayip şanslıymışsın zira unitedın kaleyi bulan 6 sutundan hiç gol atamaması mucize gibi birşey takım kadrolarını görebilirmiyim acaba zahmet olmazsa unitedın taktigini kadrosunu merak ettim.

evet maç yorumunda da dediğim gibi
    dengeli bir maçtı ama kazanmasını bildik.

buyur arkadaşım senin için maçtan çıktım

Last edited by Rind-i Şeyda : 29.Aralık.2008 at 15:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

machester galibiyeti güzel

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

dostum guzel bir kariyer oluyor.transferlerinde iyi ama genc oyuncularda katsaydın takıma daha iyi olurdu
    örn : g.bale sol beke aldıgın iki adamdanda daha iyi.
    takipçinim....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

para var huzur var

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    para var huzur var

Katılmamak elde değil

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    machester galibiyeti güzel
    teşekkürler

Quote Originally Posted by bergani View Post
    dostum guzel bir kariyer oluyor.transferlerinde iyi ama genc oyuncularda katsaydın takıma daha iyi olurdu
    örn : g.bale sol beke aldıgın iki adamdanda daha iyi.
    takipçinim....
    haklısın arkadaşım bale iyi ve gelcek vaadeden bir oyuncu 10 sene oynatabilrsin takımda ama para çokda olsa elimden geldiği kadar ucuz oyuncu almaya çalıştım
    seneye şampiyon olur da reputation artarsa maxwell i getirmeyi düşünüyordum ama bale de olabilir,aldığım sol bek tafforeau 32 yaşında
    transfer gerekli yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    para var huzur var
    Katılmamak elde değil
    valla öle
    bu sene bana sorun çıkartanları seneye alıp katara göndercem
    Last edited by Rind-i Şeyda : 29.Aralık.2008 at 15:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ahahahaha çine yolla çineeeeeeeeee

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

ahahahaha çine yolla çineeeeeeeeee
    çin olmaz
    nedeni ilk sayfada sen zaten biliyorsun

çift ön libero oynayan takımlara karşı taktiğmizin zaafını zaten biliyorum ama değiştirmek de istemiyorum zorlandık ama yendik..

bir sonraki chelsea maçını düşünerek takımı zorlamadığım maçta 5-0 ın rövanşında dinamoyu 1-0 la geçip tur atladık. kolarov ve veloso nun da forma giydiği maçta kolarovun bindirmeleri çok iyiydi ama geri dönüşlerde sorun yaşadı.

chelsea ile evimde oynuyorum takımımda eksik yok şimdilik robinho da iyileşti chelsea de ise anelka,joe cole eksik
    maç ne olur sizce

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

berabere 1-1 2-2 ama golsüz beraberlik olmaz

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri