eywallah hocam :Pphoo durdurana aşk olsun yürü be hoca! !!
Muthis bir Cikis Yakalayan Y.Yozgatspor Kendi Evinde Maltepespor u Konuk etti bastan Sona Yozgatspor ustunlugu olan karsilasmada galibiyeet Golu +94 de geldi..
1-0 oldu bizim oLdu !!!!
Macin ardindan Ethem Karakocluoglu basinin Sorularini Yanitladi..
- Hocam ilk 5 haftada 4 maglubiyet aldiniz.. Herkes Düsecek Derken Siz inanilmazi basardiniz ve Yukselme grubuna kaldiniz.. hiz Kesmediniz ve Namalup Lidersiniz. Düsünceleriniz Nelerdir ?
- Gercekten de Inanilmaz isler yapiyor oyuncularim hepsinin alnindan opuyorum. Evet Cok Kotu basladik Oyuncular Beni tanimiyodu Ben oyunculari benim istedigim taktigi oturmaya calistim ve nitekimde uyum saglaninca basari kacinilmaz oldu.
- Hocam Davut Ve Serhat i kaptirdiniz Neler Soyleyeceksiniz ?
- Olay bana kalsa Ben kesinlikle gondermezdim. Ama klubun Cikarlarini da dusunmek zorundayiz arkadaslar. Bizim stadimizin kapasitesi belli gelen kisi sayisi belli. Bizim Bi Feneriumumuz yok ki darpane gibi para bassin. her ay eksiye giren bir klupten bahsediyoruz ve klubun cikarlari dogrultusunda bu oyuncularimizi satmak zorunda kaldik..
- Peki gelenlerden memnun musunuz ?
- Oynadiklari maclarda gidenleri aratmadiklarina gore sorun yoktur
Hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar..
tarafli tarafsiz Herkesin sevgilisi olan Y. Yozgatspor Dardanelspor deplasmanina Bu Moralle Cikti. Hersey Muhtesem gidiyordu. 2-0 in rahatligi ile artik mac ne zaman bitecek derken...
HAYDI BOZOKLULAR BANK ASYA ASKINA
Son dakikalarda 2 gol yiyerek deplasmanda 2 puan birakan Yozgatspor Alanyaya resmen Futbol dersi verdi ve liderligini surdurdu..
Ilk yari Maclari tamamlandi ve bank Asya icin sadece 9 mac kaldi !!!
![]()