Sağolun arkadaşlar![]()
Maçları tek tek açıp resimleri upload edip yorumlamak istedim ama maçlar açılmadı.. Bende yapacak bir şey deyip oynadığım maçların özetlerini yayınlıyorum...
TRANSFERLER
.Gelenler
Devre arasında Tugay Kerimoğlu'nu bedelsiz olarak takıma kattık.Daha önceden yapılan bir anlaşma idi ve tarih sebebyiyle devre arasına denk geldi..
Bir de Ortasahada yaşadığım sıkıntı sebebiyle Fenerbahçe'den İsmail bilmem ne diye 17 yaşında bir genç oyuncu aldım.. Bu opyuncu pek verimli olamadı ama sakatlık dönemimde 5 maçta forma şansı yakaladı..
.Gidenler
Gelecek sezon için takımıma katkı sağlayacak transferler yapabilmek için elimdeki vazgeçilmez orta saha oyuncusu Mustafa Sarp'ı 1,5 M Pound'a sattım. İyi oyuncuydu ama Tugay Kerimoğlu yerini fazlasıyla doldurur.
GELECEK SENEKİ TRANSFERLER
Arkadaşlar daha bu sezondan gelecek sene için bir çok transfer yaptım. Şimdi açıklamak istemiyorum ama bunlardan bir tanesi Dünya Çağında bir oyuncu.. Tabiki yaşlı. Ama o kadar da değilHücum hattına bir kaç transfer yaptım.. Bakalım gelecek sezonda bu oyuncular kimlermiş hep birlikte göreceğiz..
![]()