Merhabalar arkadaşlar.Şu e-okul'a bakan varmı?Ben baktım 4 notumu yazmışlar.Devamsızlık yazmıyor.![]()
Merhabalar arkadaşlar.Şu e-okul'a bakan varmı?Ben baktım 4 notumu yazmışlar.Devamsızlık yazmıyor.![]()
Artık TSI'de de kar yağıyor.
Off delirticek şu sxe 7.4bıktım bu hatadan 64 bit sisteminmi var derdin var arkadaş ya.
2008/12/30 20:30:53 - Craete service error [D:\sXe Injected\ddsxei.sys]
2008/12/30 20:30:53 - Error starting Device Driver
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
e-okulda bende de sadece haftalık ders programı ve devamsızlıklar görünüyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya yeter artık, yemekteyiz iyice şaçmaladı... adamlar kıl tüy sebebten kavga ediyorlar.Elin İtalyan'ı Fransız'ı yarışıyor artık.
![]()
Ya o programdaki erkekler bence biiiiip![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Evet Alexandro'ya gıcık kaptım ben de ya Sera da biraz havalı ama yemekler konusunda dürüst en azından Merve tamamen para çıkarcılığı yapıyor zaten.Ben de içimi döktüm![]()
sen oynaya giremioyrum bencskeyfi.6 ve ya cskeyfi7 takılıyorum
devamlı iceworld oluyor
Bazen gaza gellip şhow yapıyorum bazen çok saçmalıyorum
Bi de herkes wallcı ve aimci sinirime dokunuo
![]()
Futbolcu Bilgileri
sen oynaya giremiyorum![]()
Futbolcu Bilgileri
Neden Taylan yoksa cs dosyaların temiz değilmi![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Soyadı Armağan İşte Programı izlemiyorum arkadaşım söyledi annem burda diye. Yemekteyiz programından bahsediyoruz değilmi showda yayınlanan
![]()
Evet o işteİsmi ne ismi ?
![]()
Bana yemekteyiz demeyin bizim evde onu izleyemiyorlar o program baslayınca sinir kat sayım artıyor,psikopat bi insan oluyorum![]()
Sürekli yarışmacılar değişiyormu ? bu programda![]()
Aha yakaladım olm seni.![]()
Selamlar gençler keyifler nasıl ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Eralp başladı tekrarı Yemekteyizin aç bak![]()
kapatıyoruz sanırım burayı boşları alalım![]()
Futbolcu Bilgileri
Nereyi kapıyosun arkadaşım ?![]()
Yılın son gününe girdik hayırlısıyla.
Yılın Son Gece Kuşları.. Selamlar![]()
Evet yılın son günündeyiz 2008'den geriye ne kaldı bizlere .. ?![]()
2008 pek iyi olarak hatırlayacağım bir yıl olmayacak. Hayatım boyunca hep hatırlayacağım bir yıl olacağı da kesin ama 2009 umarım ki daha mutlu geçer ve 2008'i unutturur.
"YÜCE ATATÜRK"